Spring til hovedindhold

Helsingør Festival 2024

Helsingør Festival 2024

Fra DKK 200,00

Sted

Dato

01 aug 2024 kl. 15:00 - 04 aug 2024 kl. 02:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

KOM TIL HELSINGØR FESTIVAL DEN 1.-3. AUGUST!

🎉🌟 Kom og vær med til årets musikbegivenhed! Helsingør Festival løber af stablen den 1.-3. august, og vi har et fantastisk program klar til jer med over 27 lækre bands! 🌟🎉

Det er en lokal festival, der hylder både up-and-coming bands og etablerede navne fra ind- og udland. Oplev en bred vifte af musikgenrer, når nye talenter og kendte artister indtager scenen i Musikhuset Elværket. Det bliver en weekend fyldt med musik, fest og fællesskab, som du ikke vil gå glip af.

🎟️ Billetterne kan købes her – skynd dig, inden de bliver udsolgt!

Vi glæder os til at se jer til en uforglemmelig festival!

#HelsingørFestival #Musikfest #LiveMusic #AugustEvent #FestivalVibes #LokalFestival #UpAndComingBands

Klik for Program 2024

BABY IN VAIN
DE HØJE HÆLE
Ki!
MIRIAM
Kløver
NAKE

OG MANGE FLERE - Helsingorfestival.dk

Lokation

Musikhuset Elværket, Rosenkildestien 5, 3000 Helsingør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori