spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Events du har kigget på
Indlæser.....
 
 
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

HELT (U)PERFEKT!

Afholdt event

HELT (U)PERFEKT!

Fra DKK 40,00

Sted

Flere tidsrum

21 november 2019 - 23 november 2019

Beskrivelse

HELT (U)PERFEKT!

Jeg kunne godt tænke mig at være perfekt. Kunne synge og danse. Være god til sport. Være mega sød og smuk. At give det rette indtryk.”

”Du har mange forventninger og idéer om min fremtid… Jeg har slet ikke tænkt på min fremtid.”

”Nogle gange kan jeg finde på at spise en hel pizza alene. #deldinefejl

Hvad vil det sige at være perfekt? Er du perfekt?
Er målet egentlig at være helt perfekt – eller bare helt uperfekt?
Det er nogle af de spørgsmål seks foredragsholdere stiller, når Teater-Vi-Tør åbner dørene for teaterforestillingen HELT (U)PERFEKT!

Publikum tages med ind i en undersøgelse af det perfekte/uperfekte menneske – indre tanker, ønsker, normer, værdier, udseende og mennesket i forskellige hverdagssituationer. Forestillingen og koncept er udviklet fra bunden af Teater-Vi-Tør, og er bygget op som et teater-foredrag, der er mikser videnskab med teater. 

Gennem en sammensmeltning af fakta, personlige fortællinger, skuespil, fysisk performance og musik bringer forestillingen HELT (U)PERFEKT! en humoristisk, følsom og faktuel kommentar til den perfekthedskultur, som vi kan genkende i samfundet, i klassen, i det sociale liv og i os selv.

På en helt perfekt eller helt uperfekt måde. 

Spilledatoer:

21. nov. Kl. 19.30

22. nov. Kl. 19.30

23. nov. Kl. 13.30 og kl. 17

MSG Haslev

Standard: 65 kr., VIP 130 kr., VIP+ 175 kr. og studerende i grupper af min. 6 pers: 40 kr.

Lokation

Teater Vi Tør Midtsjællands Gymnasium, Haslev, Skolegade 31, 4690 Haslev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .