Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Hendrick's Gin & Tonic Cruise d. 11/7 kl. 16:00

Event aflyst

Hendrick's Gin & Tonic Cruise d. 11/7 kl. 16:00

Fra DKK 275,00

Sted

Dato

11 jul 2020 kl. 16:00 - 17:15
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tag med på Kanalrundfart og nyd Gin & Tonics i verdensklasse!

Du skal læne dig tilbage, nyde vinden i håret, havets skumsprøjt, Københavns smukke seværdigheder og 3 vidunderlige Gin & Tonics.
 
Vi sørger for kulturelle input fra en guide, der fortæller om de store seværdigheder, vi sejler forbi. Der vil naturligvis også være en passende mængde gin-nørderi og fortællinger, om det der serveres undervejs.
 
Dagens menu byder på 3 uimodståelige Gin & Tonics serveret med 3 forskellige Hendrick's Ginner - nemlig: den klassiske Hendrick's Gin, Hendrick's Midsummer Solstice Gin og den ultra premium og limited edition Hendrick's Orbium Gin. Der er garanti for giniale Gin & Tonics og noget til enhver smag! 
 
Vi glæder os utrolig meget til at se jer ombord.
 
Kærlig hilsen
Team WhyNotGin
 
 
Det med småt

 • Kom gerne 10 min. før afgang
 • Købte billetter byttes og refunderes ikke
 • Afgang fra Inderhavnsbroen, Nyhavn
 • Der er IKKE toiletfaciliteter ombord
 • Båden er overdækket i tilfælde af dårligt vejr.
 • Sejlturen varer ca. 60 min.
 • Alle passagerer skal være min. 18 år.
 • Vi tillader os, at afvise synligt berusede gæster inden afgang

Arrangør

Lokation

Inderhavnsbroen Inderhavnsbroen, Inderhavnsbroen, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .