Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Indlæser.....

 
 

Populære events

Henning Bro fortæller om sit værk ’Hovedstadsmetropolen – den danske byregion’

Afholdt event

Henning Bro fortæller om sit værk ’Hovedstadsmetropolen – den danske byregion’

Fra Gratis

Sted

Dato

19 apr 2023 kl. 16:00 - 17:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Kom med når Henning Bro gæster Arkitektforeningen og præsenterer hovedpointerne fra sit værk ’Hovedstadsmetropolen – den danske byregion’ og få et indblik i, hvordan rammebetingelserne for hovedstadens udvikling har formet København som byregion.

Hovedstadsmetropolen – den danske byregion, der kommer i tre bind, er historien om, hvordan hovedstadsmetropolens udvikling og statens stadig mere fremskudte regionale aktionsfelt skabte behov for rammebetingelser for metropolens funktion som en byregion. Rammebetingelser, som først tilvejebragtes af markedet og staten, senere af forskellige offentlige aktører og til sidst af Hovedstadsrådet og amtskommunerne.

Det var regionale rammebetingelser, som omfattede fysisk planlægning, frembringelse af kreative områder, trafikplanlægning, kollektiv trafik, vand- og energiforsyning, miljøhåndtering, udnyttelse af sygehusvæsen og gymnasieskole samt regionalt politi-, rets-, brand- og ambulancevæsen.


Program

16.00: Præsentation af hovedpointerne fra værket i 3 bind: 

’Hovedstadsmetropolen – den danske byregion’.

17:00 Forfriskninger og snacks


Henning Bro er cand.mag. og ph.d. i historie. Han har mange publikationer bag sig med fokus på økonomi- og socialhistorie, industri- og urbaniseringshistorie, velfærds-, bolig-, metropol- og øresundsregionshistorie. Henning Bro er tidligere arkivar på Rigsarkivet og stadsarkivar på Frederiksberg og arbejder i dag som seniorforsker ved Frederiksberg Stadsarkiv.


’Hovedstadsmetropolen – den danske byregion’ kan købes med rabat efter Henning Bros introduktion. Der bliver også serveret et glas og lidt sødt.

Arrangementet er for MAA’er og medlemmer af FORUM for Arkitektur. Tilmeld dig på knappen øverst til venstre. Billetter fordeles efter først til mølle-princippet.


Arrangør

Lokation

Arkitektforeningen, Åbenrå 34, 1124 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .