Henning Stærk

Islands Brygge 18, 2300 København
03 jun 2021 kl. 20:00 - 22:00

I 2019 fyldte Henning Stærk 70 år!

Men det forhindrer ham ikke i - med manér - at fortsætter 'The Never Ending Tour' sammen med sit velspillende band og til glæde for sit store og trofaste publikum. Første single indspillet i 1967Henning Stærks første single kom allerede i 1967 - for mere end 50 år siden. Den var på 7” vinyl, som var datidens medie.

I 2017 og 2018 udgav Henning så hans seneste singler digitalt: ’Big Boss Man’ og ’Someone You Love’ som er skrevet af Tina Dickow. Udover de digitale singler, kan man i en video få et kig i kulissen til en øvesession med orkesteret.Landevejen blev hans skæbneSiden Henning Stærk begyndte at spille, har det altid været kontakten med publikum og livekoncerten, der har været ledestjerne for hans vej.

Selv efter mere end 3000 koncerter og som en årgang 1949, glæder han sig, hver gang han skal afsted. Og der skal meget til at holde ham fra det. Selv ikke slidgigt i knæene, som i en periode har betydet, at en stol er nødvendig, har holdt ham tilbage.”Et liv med rock’n’roll er ikke skånekost. Og mange i min generation - mig selv inklusive - har været hårde ved sig selv. Men lysten til musikken og den magi, der opstår, når man spiller en koncert for et medlevende publikum, holder mig i gang”, siger han.Derfor fortsætter tourbussen ufortrødent med at rulle.

”Lysten til at spille er stadig fuldstændig intakt. Og med årene er jeg blevet stadigt gladere for at spille lige nøjagtig den musik, jeg holder allermest af”, siger Henning Stærk

Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke