Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

HER ER HVAD VI VED - en forestilling om kvinder

Afholdt event

HER ER HVAD VI VED - en forestilling om kvinder

Fra DKK 50,00

Sted

Flere tidsrum

8 december 2023 - 13 december 2023
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

”HER ER HVAD VI VED" er en rå og humoristisk teaterforestilling, der udforsker kvindemenneskets mangfoldighed. Fem skuespillerinder byder normer og stereotypier op til en kærlig svingom, mens de ærligt tager os med på en rejse, der måske vil få dig til at reflektere over egne fordomme og forventninger.

Forestillingen er en saftig, skøn og tankevækkende forestilling, skrevet og udviklet i et kreativt samarbejde mellem skuespillerinderne fra Copenhagen Acting School’s afgangshold og instruktør Therese Damsgaard Manley. De har sammen taget udgangspunkt i virkelige oplevelser og skabt en forestilling, der sprudler af ægthed og autenticitet. Med en blanding af humor, ærlighed og sensualitet vil 

"HER ER HVAD VI VED” få dig til at grine højt og måske endda rødme lidt. Kom og lad dig forføre.


Medvirkende: Anja Østerby Hansen, Hannah Maria Roos, Liva Sohn Jensen, Svea Ditlevsen og Søs Uldall Ekman

Instruktør: Therese Damsgaard Manley

Scenedesign og teknik: Per Glad Lind

Fotograf: Jan Winther

Arrangør

Copenhagen Acting School (tidl. Skuespillerskolen ophelia) tilbyder en 3-årig uddannelse til professionel skuespiller med speciale i den amerikanske Meisner-teknik, samt et 1 Year International Acting program, for engelsksprogede. 

Lokation

Copenhagen Acting School (tidl. Skuespillerskolen Ophelia), Gasværksvej 4E, 1656 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .