Her er redskaber, så du kan rejse dig, når livet slår dig ud

07 nov 2019 kl. 19:00 - 21:30

En Glad Krop, Østerbrogade 142,, 9400 Nørresundby

En ærlig og barsk livsfortælling, sat i relation til det omgivende samfund

Jeg gik rundt og var én stor undskyldning for mig selv. Jeg havde en oplevelse af, at jeg ikke kunne stille andre tilfredse. 

Derfor var det også naturligt for mig at finde mig i mere og mere massiv vold mod mig selv og mod min mor. Min mor var invalid og min far psykisk syg, så den smertefulde og invaliderende gigt, jeg fik som 2-årig, føltes som en skør undskyldning for ikke at kæmpe igennem. 

Derfor kæmpede jeg stille, alt hvad jeg i den grad havde lært, var nødvendig. Jeg listede rundt og gjorde alt, hvad jeg kunne for at få nogen til at elske mig. 

Da jeg endelig som voksen fandt en, der elskede mig, gav han mig HIV. Det udviklede sig hurtigt og så voldsomt, at jeg pludselig befandt mig i et terminalforløb med under to måneder tilbage at leve i – troede de!

Jeg lovede mig selv og højere magter, at NÅR jeg overlevede, ville jeg fortælle min historie uden omsvøb.  Jeg ville hjælpe andre på deres vej.

Det løfte holder jeg med stor ydmyghed via mine foredrag og får en kæmpe glæde hver gang, jeg får motiveret andre på deres vej!

Hvis du oplever frustration over, at så mange har det svært og du ikke ved, hvordan du kan hjælpe – så er løsningen, at du får nemme redskaber, du let kan gå i gang med. 

Når du har hørt, hvad der hjalp mig, får du trinvise fif med hjem, så du straks kan følge din inspiration.

PRIS KUN 150 KR. + GEBYR TIL BILLETTO VED TILMELDING TIL MIT NYHEDSBREV: Tilmeld nyhedsbrev

ELLERS ER PRISEN 200 KR. + GEBYR TIL BILLETTO

GRATIS FOR LEDSAGERE TIL FOLK MED HANDICAP

Vi filmer, tager billeder og laver lydspor igennem aftenens program. Når du køber billet, godkender du brug af dette på de sociale medier.