Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Hermans Danse Galla

eventet sluttede

Hermans Danse Galla

Billetter fra DKK 125,00

Sted

Dato

11 sep 2021 kl. 17:30 - 19:00

Beskrivelse

Dette opvisningsshow vil byde på det bedste indenfor en palette af danse stilarter. Der venter således publikum et festfyrværkeri af en danseoplevelse – et varieret show med alt hvad Aarhus Danser kan byde på indenfor genrene latinamerikanske og standard dans, hip-hop, showdans og break.

Se Galla programmet her. 

Denne del af Aarhus Danser 2021 kan blandt andet være interessant for firmaer, som kunne have lyst til at give sine medarbejdere, kunder eller andre forretningsforbindelser en oplevelse udover det sædvanlige.

Skulle du have lyst til at høre om muligheden for en firmasponsorpakke, som både indeholder VIP pladser, eksponering og samtidig også lidt dejligt mad og drikke til dig og dine gæster, kan du kontakte os på info@aarhusdanser.dk og høre mere om mulighederne.

Der vil også være et antal pladser uden eksponering/ hospitality til dette gallashow hvor man oplever dansens creme de la creme i et forrygende og varieret show. Disse billetter vil blive frigivet den 1. August.

Lokation

Hermans, Tivoli Friheden Hermans, Tivoli Friheden, Skovbrynet 5, 8000 Aarhus

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .