spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

HERNIA release: EP ll // support: Big Mess

Afholdt event

HERNIA release: EP ll // support: Big Mess

Fra DKK 50,00

Sted

Dato

29 apr 2022 kl. 20:00 - 23:00

Beskrivelse

HERNIA er Malte Hills nye solo projekt. Malte er kendt som frontmand og sangskriver i det danske Punk/rock band Molly. HERNIA henter inspiration fra bands som Hüsker Dü, Dinosaur Jr. og Nirvana, og der er ingen dikkedarer når de går på scenen. Alt fra kompositioner til optræden holdes simpelt men mesterligt udført.

HERNIA's sange kommer altid lige fra hjertet og den fængende lyd er altid i centrum for musikken. Med "EP ll" bygger bandet ovenpå deres debut EP, der blev meget vel modtaget.

De fem numre på "EP ll" viser med al tydelighed bandets alsidighed og bredde. Fra rolige numre med dybe tekster til højenergiske numre med et "double grunge" beat.

Big Mess er efterhånden et usædvanligt langtlevende og alsidigt band på den danske punkscene. Bandet spænder fra poppunk og emo i deres tidlige dage til en mere ’77 punk-, glam- og powerpopinspireret punkrock på deres nyeste materiale. Efter den selvudgivne debut You Know I Care (Big Happy, 2016) udgav Big Mess efterfølgerne

Try To Enjoy It (Indisciplinarian, 2017), Blood Punk (WAS Entertainment, 2018) og EP’en Bestial Pop (WAS Entertainment, 2020). Med corona fulgte for første gang udskiftninger i bandets lineup – således bliver en kommende EP (på Mastermind Records) første udgivelse med den nye

trommeslager Rich. Herfra er allerede udsendt kæmpehittet BEDROOM MOSH.

Den røde tråd i Big Mess’ katalog er ultra-catchy sange fremført intenst, energisk og tidløst. Disse sange kommer ikke mindst til deres ret til koncerter, som bandet efterhånden har spillet mange af,

og hvor de kun bliver bedre og bedre.

Lokation

Dronningensgade 34, 1420 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .