Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

HERNING KULTURFEST: SOMMER JAZZ

Afholdt event

HERNING KULTURFEST: SOMMER JAZZ

Fra DKK 40,00

Sted

Dato

11 jun 2022 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Kulturfest Herning spiller op i hele byen fra 11. – 18. juni 2022.
Som noget nyt kan opleve trio LIBERTY Orchestra til et show i Højhuset.
Tag en lun trøje på, koncerter foregår udendørs i atriumgården, hvor du møder havemøbler, bålfade og barpersonale - som står klar til at give jer en god aften.

I samarbejde med Swinging Europe kommer denne kompromisløse danske trio til HØJHUSET i Birk, hvor de byder på et unikt repertoire mellem jazz og groove.

Du kan bestille billetter på BILLETTO (link) til kr. 40,- som kan indløses til en drikkebillet.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Swinging Europe, der var initiativtager til projektet LIBERTY, hvor LIBERTY Orchestra blev skabt. Projektet er støttet af Herning Kommune og Kulturelt Samråd.

Trioen består af den danske jazzscenes to unge talenter: Hiphop-trommemaskinen Matias Fischer og guitarfænomenet Casper Hejlesen, i samarbejde med den etablerede komponist og bassist Kenneth Dahl Knudsen.

Futuristisk rock-jazz-trommen-bas med rødder i ældgamle musiktraditioner!

LIBERTY Orchestra ser på gammel folkemusik og moderne matematik og søger i disse uudnyttede gletsjere af viden for at finde en vej til at udvikle musikkens sprog. Men én ting er forskning og teori om musikalsk DNA – en anden er at få Musikmammuten til at blive levende, brølende og vild.

Lokation

Højskolevej 11, 7400 Herning

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Oplev Mer