Hess/Winter/Huntley with guest Nikolaj Hess

Strandgade 1, 1401 København
24 feb 2019 kl. 16:00 - 18:00
Super arrangør
Billetter DKK 100,00
Billetter DKK 100,00

Hess/ Winter/ Huntley har lige udgivet CDen "You". International jazz med 3 erfarne, internationalt aktive, musikere der bor i Finland, DK og USA. Musikerne har spillet sammen i mere en 20 år og trioen har i flere år arbejdet med at udvikle sound og repertoire og har spillet flere turneer i Norden og Japan. Ved denne release tour koncert får trioen besøg af pianisten Nikolaj Hess som i mange år også har haft et samarbejde med E. Hess og Huntley.

Niels Overgaard fra Jazznyt.com skrev

"Trioen arbejder ikke kun med melodierne. De arbejder også med teksturen, følelsen, strukturen og sjælen i musikken og i mødet mellem de tre. Det er der hvor man som lytter finder grunden til, at pladen skal høres. Deres rolige, modne og afklarede måde at finde i musikken er beroligende dejlig.

Vi føres med ind i deres musikalske verden, hvor numrene skrevet af henholdsvis Hess og Winter står godt sammen med de kendte numre. Endnu en gang har Emil Hess lavet et album som du bliver nødt til at høre, hvis du vel at mærke har sans for velspillet jazz."

www.emilhess.dk

www.niklaswinter.com

www.rhuntley.com

www.nikolajhess.com

www.abovoice.com

eventet sluttede

Hess/Winter/Huntley with guest Nikolaj Hess

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke