spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hesten I Centrum 2023

Event aflyst

Hesten I Centrum 2023

Fra DKK 80,00

Sted

Dato

06 maj 2023 kl. 09:30 - 18:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Hesten I Centrum er en årligt tilbagevendende begivenhed. Det er en hel dag fyldt med foredrag og clinic`s med nogle af Danmarks bedste heste-eksperter, indenfor hver deres disciplin.

Derudover er der spændende stande hvor du kan købe diverse ting til hest og rytter.

Arrangementets formål er at sprede viden om hestevenlig træning og godt horsemanship. Der er ligeledes fokus på alternative behandligsformer som gavner hestens ve og vel.

Hesten I Centrum er en event der blev startet af Charmaine Berdino i 2016. En event der de sidste år har formået at samle hesteejere på kryds og tværs af discipliner men alle med en ubetinget kærlighed til deres heste.

PROGRAM: Der vil bl.a. være foredrag med: HorseMama(Camilla Jacobsen), Maj-Britt Carter, Charmaine Berdino, Maja Frederiksen, Marta Kulikowska, Christina Bye Winding, Mathilde Denning mf.


Nogle af emnerne er: Horsemanship, Frihedsdressur og ridning uden udstyr, Working Equitation, Strækøvelser til heste,Terapi heste:Heste og indsatte i Arizona Statsfængsel, Den Islandske hest, Sædets indvirkning mm. 


Du kan se mere på: www.hestenicentrum.dk 

Det fulde program er klar den 1 marts.

Hesten I Centrum afholdes Lørdag den 6 Maj 2023. Arrangementet bliver afholdt hos Vemmelev Ridecenter.

Arrangør

Lokation

Vemmelev Ridecenter, Vandværksvej 2, 4241 Vemmelev

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .