★ HIGH VOLTAGE JÜLEFROKOST 2019 ★

30 nov 2019 kl. 18:30 - 22:00

Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

★ HIGH VOLTAGE JÜLEFROKOST 2019 ★

ON STAGE: GRUMPYNATORS [DK] ★ STORMTROOPERS OF LOVE [DK] ★ DINNER SHOW: PETER SANDORFF [DK] ★


Som traditionen byder, inviterer landets fineste rock klub High Voltage, indenfor til rock 'n' roll julefrokost! Den står naturligvis på alt hvad hjertet begærer af julemad, hård rockmusik og nisseabefest, så her er chancen for at hive bandet, firmaet, vennekredsen, strikkeklubben eller bare dig selv ud til landets sejeste December-komsammen!

★ MENU & DINNER SHOW ★


Vi har i år oppet menuen gevaldigt, både i kvalitet og udvalg. Maden vil blive leveret fra Jakobsens Pita og Smørrebrød som du kender fra Copenhell og fra vores flinke dørmand René. Retterne bliver tilberedt på stedet og serveret af to kokke der er tilstede lige til desserten. I tillæg til det bugnende julebord indgår fri øl, vand og vin ad libitum samt et toptunet rock 'n' roll julepersonale og et eksklusivt dinner show af Hola Ghosts Peter Sandorff! 

DET KOLDE
✘ Æg og rejer med hjemmerørt mayo
✘ Fiskefilet med grov panering af pankorasp, m. remoulade og citron
✘ Hvide sild med rødløg afg kapers
✘ Karrysild ala Peter Andersen
✘ Hjemmelavet hønsesalat med tilhørende bacon
✘ Mørkt og hvidt brød m. Smør og fedt

DET LUNE
✘ Flæskesteg m. Rødkål og surt
✘ Okse- eller svinefrikadeller
✘ Andebryst m. Orange marinade
✘ Brunede kartofler m. Brun sovs
✘ Fransk Kartofler
✘ Grønkålssalat m. Granatæbler, appelsin og ristede kerner

DESSERT
✘ Ris a la manda m. Kirsebærsovs

★ ON STAGE: GRUMPYNATORS [DK] STORMTROOPERS OF LOVE [DK] ★


Efter endt spiseri overdrager vi festen til motorbilly'erne og HVs husband #1 Grumpynators, der i år har taget Københavns nyeste, fedeste og måske eneste psychobilly-orkester Stormtroopers of Love med sig til at starte løjerne og sammen sørger de to bands for, at festen ryger helt op i det julerøde felt!

★ TID & PRIS ★

Arrangementet varer fra 18:30 til 22:00 og derefter er klubben åben for alle og du er selvfølgelig mere end velkommen, til at blive hele natten! Der er 80 kuverter til salg og billetter købt samlet, vil blive sat ved siden af hinanden.
Prisen for hele herligheden er kun 549,- pr. kuvert! Der blir' sansynligvis udsolgt til denne event, så vent ikke for længe med at købe billet.

Vi glæder os til at se dig, spred ordet og glædelig jul ♥

ENTRÉ M. JULEFROKOST 549,- ✩ ENTRÉ U. JULEFROKOST 150,- ✩ FORSALG PÅ BILLETTO ✩ DØRE 18:30 / 22:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18