eventet sluttede

★ HIGH VOLTAGE REDNECK RAMPAGE ★ FEAT. CKY [US·] + MORE

DKK 200,00

Sted

Dato

13 jul 2019 kl. 18:00 - 14 jul 2019 kl. 05:00

Beskrivelse

★ REDNECK RAMPAGE ★ 13. JULI @ HIGH VOLTAGE ★

CKY [US] ✩ LOUD 'N' ROWDY [DK] DE GULE SINKER [DK] ✩ OLIEBRYDNING ✩ FRI FADØL ✩ GRATIS HOTDOGS ✩ BOKSEMASKINE ✩ DUMME TILTAG ✩

Et af High Voltages mest efterspurgte events er tilbage og for første gang i vores nye rammer. Da vi boede i Boltens Gård, havde vi stor glæde af at kunne være udenfor. Det har vi skiftet ud med den fantastiske parkeringskælder, der er lige udenfor vores branddør og derfor har denne omgang af REDNECK RAMPAGE undertitlen 'Heavy Metal Parking Lot' efter den fantastiske kortfilm og dokumentar af samme navn fra 1986. Se den NU på youtube hvis du ikke kender den og vær beredt!

★ ON STAGE ★
Vi har i den grad oppet line-uppen fra tidligere år og har landet ingen ringere end amerikanske CKY som hovednavn. De legendariske og fucked-up skater punk rockere bliver supportet af vores gode venner og gamle kendinge af REDNECK RAMPAGE universet; sydstatsrockerne Loud 'N' Rowdy og Shu-Bi-Dua på crack bandet De Gule Sinker. Fuckin' stærke sager!

★ YDERMERE ★
Vil der være oliebrydning, boksemaskine, 2 times fri fadøl, High Voltage Lemonade (den er giftig), gratis hotdogs og hotdog-eating contest + flere tvivlsomme tiltag.

Be
there og spred ordet! 👊💩⚡️

ENTRÉ 200,- INKL. 2 TIMERS FRI FADØL & HOTDOGS (20:00-22:00) ✩ DØRE 20:00 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Arrangør

★ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er danmarks ubestridt største, sejeste og flotteste rock klub, af international topkvalitet, beliggende i hjertet af København. Der er livekoncerter med rock- og metal bands fra ind- og udland hver fredag og lørdag og på udvalgte hverdage. Hver weekend er der efter koncerterne full on rock 'n' roll og metal natklub.

★ ÅBNINGTIDER ★


FRE-LØR: 20:00-04:00+

Døre: 20:00 Vejl. Koncertstart: 21:00
Natklub: 23:00-04:00+

★ ALDERSGRÆNSE ★ 


Man skal være minimum 18 år for at besøge High Voltage


★KONTAKT ★


666@highvoltagecph.dk

★ GLEMTE TING ★


Kan afhentes i garderoben i vores normale åbningstid.

Lokation

HIGH VOLTAGE Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .