★ HIGH VOLTAGE ROCKTÖBERFEST FEAT. RAMMSTEIN JAM [DK] ★

★ HIGH VOLTAGE ROCKTÖBERFEST FEAT. RAMMSTEIN JAM [DK] ★

Billetter fra DKK 350,00

Sted

Dato

30 sep 2022 kl. 19:00 - 23:00

Beskrivelse★ HIGH VOLTAGE ROCKTÖBERFEST FEAT. RAMMSTEIN JAM [DK] ★ 30. SEPTEMBER @ HIGH VOLTAGE ★

✩ ON STAGE: RAMMSTEIN JAM ✩ FRI FADØL I KÆMPE GLAS ✩ DANSEGLADE HEIDIER ✩ GRISESNACKSAD LIBITUM ✩ VELKOMST JÄGERMEISTER & UNDERBERG ✩ SEHR GEILE PARTY! ✩

High Voltage afholder for 10. år i træk, vores eget gennemførte bud på vores stolte naboer i Syds fineste tradition, Oktoberfest! Alle år har været gigantiske og udsolgte succeser og det bliver det også i år, hvor vi igen roder os ud i at lave en dobbeltdato!

Hos os hedder det naturligvis ROCKTÖBERFEST og kommer til at byde på alt det frie PAULANER fadøl du kan drikke mellem 19:00 og 21:00 med tilhørende velkomst JÄGERMEISTER og UNDERBERG og et måltid værdigt for ægte germanske guder, i form af grisesnacks ad libitum i samme tidsrum.

Traktementet vil være både siddende og stående og der vil være sat bænke og langborde op på koncertgulvet indtil bandet går på. De første timer vil være akkompagnement af det bedste metal- og tyrolermusik Deutschmark can buy og der varmes op til kogepunktet, til mægtige RAMMSTEIN JAM traditionen tro, går på scenen og splitter det hele ad! Det er værd at bemærke, at bandet stiller med forskellige sætlister de to dage.

Der er kun 200 billetter i salg pr. dag og der vil blive udsolgt.

Spred ordet! Wir sehen uns! Prost! 🤘🏻🇩🇪️ 🍻

DØRE 19:00 ★ ENTRÉ: 350,- [INKL. FRI FADØL & SNACKS ML. 19:00-21:00] ★ I FORSALG PÅ BILLETTO.DK ★ ALDERSGRÆNSE: 18 ÅR

Arrangør

★ HIGH VOLTAGE ★

High Voltage er danmarks ubestridt største, sejeste og flotteste rock klub, af international topkvalitet, beliggende i hjertet af København. Der er livekoncerter med rock- og metal bands fra ind- og udland hver fredag og lørdag og på udvalgte hverdage. Hver weekend er der efter koncerterne full on rock 'n' roll og metal natklub.

★ ÅBNINGTIDER ★


FRE-LØR: 20:00-04:00+

Døre: 20:00 Vejl. Koncertstart: 21:00
Natklub: 23:00-04:00+

★ ALDERSGRÆNSE ★ 


Man skal være minimum 18 år for at besøge High Voltage


★KONTAKT ★


666@highvoltagecph.dk

★ GLEMTE TING ★


Kan afhentes i garderoben i vores normale åbningstid.

Lokation

HIGH VOLTAGE Axeltorv 3, 1609 København, Denmark, Axeltorv 3, Kld, 1609 København V

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .