HIGH VOLTAGE SUPERHELTE FASTELAVN FEAT. PRESS PLAY ON TAPE (DK)

14 feb 2015 kl. 23:00 - 15 feb 2015 kl. 05:00

High Voltage, Gothersgade 8H, 1123 København K

★ HIGH VOLTAGE SUPERHELTE FASTELAVN FEAT. PRESS PLAY ON TAPE (DK) @ HIGH VOLTAGE ★

Så skal vi til det igen. Det i allesammen elsker højest. At klæde jer ud og feste igennem! Vi kan garantere at der ikke findes en mere blæst og knald på fastelavn for voksne nogens andre steder i landet! Læs her hvad du skal opleve.

BEMÆRK: At der er 2 timers fri fadøl ml. 22:00-24:00

★ TEMAET & UNDERHOLDNINGEN ★

Dette års kæmpe fastelavnsfest på Danmarks største rock klub High Voltage har superhelte-tema (hvor skurke naturligvis er mere end velkomne). Om du kommer som Wonderwoman, Zorro, Mighty Mouse, talende vaskebjørn, Love Gun, en eller anden afskygning af Jokeren, Bamse og Kylling, din mor og far eller noget helt tusinde er helt op til dig og alle deltager helt automatisk i konkurrencerne om de bedste, skøreste og mest kreative udklædninger og præmierne er selvfølgelig super fede!

Af yderligere underholdning vil der naturligvis være tøndeslagning, superheltetøser med shotspistoler og lidt goodies som du vil få i hånden på dagen.

★ ON STAGE: PRESS PLAY ON TAPE (DK) ★

Vi har været enormt heldige at kunne sikre os et af Danmarks mest unikke kultbands Press Play On Tape , der fremfører temaer fra kendte og mindre kendte computerspil, film og TV serier på alskens gammelt computer udstyr og andre gakkede effekter og de har til lejligheden skruet et både musikalsk og visuelt sæt sammen der passer specielt til denne aftens tema. Kender du dem ikke kan du tjekke dem ud på bl.a. Spotify.

ENTRÉ: 120,- I FORSALG PÅ BILLETTO.DK / 170,- I DØREN INKL. 2 TIMERS FRI FADØL ML. 22:00-24:00 ✩ DØRE 22:00 ✩ KONCERT 23:30 ✩ NATKLUB TIL 5:00 ✩ ALDERSGRÆNSE: 18

Billet

Salg lukket