spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Highland Park Whiskysmagning

Afholdt event

Highland Park Whiskysmagning

Fra DKK 498,00

Sted

Dato

13 mar 2018 kl. 17:30 - 22:00

Beskrivelse

VIKINGERNE KOMMER!!!!!

Vil du have muligheden for at komme til en unik whisky smagning og møde en af de største whiskykoryfæer i Verden? Så se her:

Helt sikkert er det, at bavne bålene ville have lyst hele kysten langs Limfjorden op, hvis vikingerne havde fået nys om, at skotterne kommer. Skjold Burne Aalborg og Cafe Lindholm kan hermed præsentere en spændende smagning og oplevelse ud over det sædvanlige når vi får besøg af Global Senior Brand Ambassador Martin Markvardsen fra det Skotske Highland Park Destilleri fra Orkney Øerne.I stedet for bål, byder vi velkommen med musik på sækkepibe, lækker mad og fantastisk whisky. Museumsdirektør Lars Nørbach vil denne af ten vise rundt på Lindholm Høje Museum og fortælle historier om vikingerne.

PROGRAM:

Kl. 17.30 Velkomst på Lindholm høje ved Museumsdirektør Lars Nørbach & Maxwell

Kl. 18.30 Hvad spiste en Viking?

Kl. 19.00 Whisky smagning med foredrag af Martin Markvardsen i Portlandsalen

Kl. 20.30 Varm ret med MADFAR i Cafe Lindholm


Arrangør

Lokation

Cafe Lindholm Cafe Lindholm, Vendilavej 11, 9400 Nørresundby

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .