Himmelske morgensamlinger

15 aug 2018 kl. 09:30 - 16 aug 2018 kl. 09:30

Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

Himmelske Morgensamlinger - Højskole og flamenco på Himmelbjerggården.

Optakt til Kulturmødet Mors 2018.

Fællessang akkompagneret af flamencoens og verdens toner.

Himmelbjerggården & ’Verdenshøjskolen’ inviterer til Himmelske Morgensamlinger.

Himmelske Morgensamlinger er et nyt kreativt rum på Himmelbjerggården, hvor vi styrker fællesskabet i et møde med fællessang, overraskende fortællinger, kunst og kultur. Til de første to morgensamlinger inviteres ind til et musikalsk møde mellem kulturer, der på den ene side rummer ligheder og på den anden side repræsenterer store modsætninger i udtryk. Den danske højskoletradition og den sydspanske flamencokultur i et sprudlende møde, hvor de to traditioner for alvor beriger hinanden.

Man siger om flamencoen at den er den musikkultur der bærer flest af verdens toner i sig - og som kunstform udtrykker de følelser vi mennesker deler på tværs af lande og kulturer.

Oplev bl.a. sanger Rasmus Dissing i et møde med Eugenio Iglesias - en af Spaniens største guitarister.

Himmelske Morgensamlinger er en del af Himmelbjerggårdens officielle optakt til Kulturmødet Mors. Optakten tager udgangspunkt i kulturmødets tema - at bygge bro. Derfor har Himmelske Morgensamlinger også særligt fokus på det menneskelige møde mellem bl.a. børn og ældre, udlændinge og danskere, turister og lokale.

Arrangementerne samles under det nye initiativ – ’Verdenshøjskolen’ - der giver stemme og skaber ramme omkring Himmelbjerggårdens vision om at benytte kunst, kultur, historie og fællesskab som katalysator for bæredygtig udvikling og social sammenhængskraft. Himmelske Morgensamlinger er blevet til i samarbejde med Kirstine Hastrup og Flamenco Teatret.

MEDVIRKENDE

Sanger Rasmus Dissing, Aslaug Færch og Thorbjørn Carl Hjalager fra Himmelbjerggården, flamencodanser Kirstine Hastrup, , flamencoguitarist Eugenio Iglesias (Spanien), flamencodanser Manuela Vargas (Spanien), guitarist Nikolaj Rosengreen, flamencosanger Thierry Boisdon.


Sted:

Himmelbjerggården, Himmelbjergvej 11, 8680 Ry

Dato :

15. & 16. august

Tid:

kl. 9.30 – 11.00.

Éntre:

kr. 50.-. inkl. en kop kaffe el. the.

Alle er velkomne.

Billet til 15. august kl. 9.30

Salg lukket

Billet til 16. august kl. 9.30

Salg lukket