eventet sluttede

Himmelstorm 2017

Gratis - DKK 675,00

Dato

28 jul 2017 kl. 12:00 - 30 jul 2017 kl. 14:00

Beskrivelse

Himmelstorm 2017.

For 7. gang åbner øko-samfundet Dyssekilde dørene op for endnu en omgang himmelstorm med god stemning, lækker musik, fede nycirkusacts og sjove workshops.

For at sørge for at der er campingpladser til alle bedes I tilmelde jer teltplads eller campingvogn. Skriv antal teltpladser I skal bruge eller antal campingvogne I har med. Campingvogne og telte kan af sikkerhedsmæssige årsager ikke slås op på samme campingplads.

I år koster billetterne 600 kr. og billetsalget starter allerede 1. december 2016. Hvis man er en af de hurtige kan man få sig en earlybird-billet til kun 500 kr - dem er der dog kun 100 af.

Børn under 16 er, som altid, gratis ifølge med en voksen (med billet).

Vi glæder os til at være sammen med jer på himmelstorm 2017.


Arrangør

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .