Hip Hop & Dancevideo Project

04 sep 2019 kl. 15:30 - 27 nov 2019 kl. 16:30

Folkehuset Absalon, Sønder Blvd. 73, 1720 København

Hip hop & Dancevideo project er et dansehold for 8-12 årige. Hver onsdag kl. 15.30 i Absalon.

En dansevideo er ligesom en musikvideo, bare med danserne forrest og vi skal lave en dansevideo sammen. 

Vi mødes en gang om ugen til danseundervisning i basic hiphop grooves og samtidig laver og lærer vi koreografien til vores dansevideo. Vi indspiller videoen sammen sidste undervisningsgang.

Klara er vores underviser, og hun tilpasser koreografien og dansestilen efter hvem der er med på holdet. Stilen tager udgangspunkt i hiphop og videoen vil få et særligt koncept - ligesom en musikvideo.
Vi starter undervisningen med at varme op, strække ud og træne de grundlæggende hiphop-trin. Herefter arbejder vi med koreografi og med at udvikle ide og øve os til videoen. 

ALLE er velkomne på holdet. Uanset om du har danset før eller er nybegynder.

Om vores underviser Klara Marie Zeuthen: Klara er 19 år, bor på Vesterbro og brænder for at danse. Hun har danset siden hun var 5 år, og har prøvet kræfter med mange forskellige stilarter, men først og fremmest hiphop. Hun har danset flere steder og har netop afsluttet 'Danseuddannelsen by Sara Gaardbo'.

******* PRAKTISK INFO ***********

HVORNÅR: Onsdage kl. 15:30-16:30. Fra d. 4. September til d. 27. November (minus d. 16 okt. som er i efterårsferien) I alt 12 undervisningsgange.

PRIS: 650 kr. For hele forløbet.

LOKALE: 'Klubben' På 1. sal.

Vi optager videoen, den sidste undervisningsgang (d. 27. nov). Optagelserne varer ca. 2 timer og vil finde sted et sted på Vesterbro, i rimelig afstand til Absalon.
Den færdige video bliver sendt privat til alle, der har været med. Ved deltagelse på holdet, godkender man at Klara har rettighed til at bruge videoen i sit eget portefolie. Det betyder, at Klara kan dele/vise videoen til andre i en professionel sammenhæng. Børnenes navne vil ikke blive oplyst.

*****************************

Vi glæder os til at skabe fed dans med jer.
Bedste hilsner Klara og Absalon