eventet sluttede

Hiphop & Girly // Workshop v. Sofie Højskred

DKK 379,00

Sted

Dato

26 apr 2020 kl. 09:00 - 14:00

Beskrivelse

NIVEAU: Begynder/let øvede 

Sofie Højskred har gennem de sidste 8 år, kastet sig ud i en bred vifte af forskellige dansestilarter. De senere år har hun dog haft et skærpet fokus på Hiphop, hvilket har bragt hende i mange retninger. Hun har blandt andet undervist med særligt fokus på Girly, Hiphop og det at skabe en gennemført opvisning. 

For Sofie startede det hele hos Allingham som barn og dette har siden hen bragt hende på Bernstorffsminde efterskole, til Street Style Studio og Planum. På nuværende tidspunkt udforsker hun det sydfynske, hvor hun er udtaget SG Dans 2. 

Til daglig arbejder Sofie som lærervikar på en folkeskole. Hun er derfor yderst tryg i rollen som underviser og møder hendes elever i øjenhøjde. Selv værner hun om hendes personlige kreativitet, med fokus på kroppens udfoldelser - hvilket vægtes højt for hende, i hendes undervisning. 

Sofies perspektiv på dansen er fyldt med fællesskabets kreativitet og individets udvikling. 

Program

Kl. 09:00-11:00: Hiphop              

- Oldschool

- Grundlæggende teknikker

- Fodarbejde

- Groove

- Koreografi

Kl. 11:00-12:00: Frokost

- Fuld forplejning

Kl. 12:00-14:00: Girly

- Udtryk/attitude

- Isolationer

- Over gulv

- Koreografi

Prisen inkluderer; fuld forplejning, 2x Hiphop-lektioner, 2x Girly-lektioner.

Eventet afholdes i kondirummet i Fyrtårn Tommerup kl. 09:00-14:00.


MAX 25 deltagere.

Arrangør

Nordic Magical Events

Nomavents er et sprudlende, kreativt og ungt eventbureau med passion for magiske oplevelser. Gennem de sidste 4 år har Signe Døi Schmidt beskæftiget sig med lignede opgaver - primært indenfor sportens verden. 

I 2020 slår hun nu dørene op til Nomavents, der på sigt vil beskæftige sig med en bred vifte af events.

Lokation

Fyrtårn Tommerup Fyrtårn Tommerup, Tallerupvej 85, 5690 Tommerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .