HIRSCHSPRUNG + GÆST: GUDRUN HASLE. FØLELSER I SELVPORTRÆTTET

27 sep 2017 kl. 17:00 - 19:00

Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København


Kunstner Gudrun Hasle i dialog med museumsinspektør Camilla Klitgaard Laursen.

Den Hirschsprungske Samling inviterer samtidskunstneren Gudrun Hasle til en snak om følelser i selvportrættet i anledning af særudstillingen Fra den bedste side. Portræt og følsomhed i guldalderen.

I starten af 1800-tallet skabte mange af tidens kunstnere portrætter af sig selv i tegning og maleri. Ofte viste kunstnerne sig fra deres bedste side i deres billeder og med en særlig følsomhed, der passede til tidens idealer. Også Gudrun Hasle skaber en form for nutidige selvportrætter. I alt fra foto og tegning til vævede værker og performancekunst bruger sig selv, sin historie og krop i kunsten, altid med stor følsomhed og ærlighed. Gudrun Hasles ordblindhed og fortid spiller en særlig rolle i hendes værker, hvor følelserne i bogstavelig forstand sidder uden på tøjet.

Tag din kunstven med til dette fyraftensarrangement, oplev udstillingen, nyd et glas vin og lyt med, når Gudrun Hasle i dialog med museumsinspektør Camilla Klitgaard Laursen fortæller om følelser i selvportrættet – i samtiden og i guldalderen.

Pris inkl. vin:

95 kr. / 75 kr. med årskort

Billetten giver også adgang til museets udstillinger.

Billet

Salg lukket


Årskortbillet

Salg lukket