spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hirschsprung LATE - Croquis

Afholdt event

Hirschsprung LATE - Croquis

Fra Gratis

Sted

Dato

28 nov 2019 kl. 17:30 - 19:00

Beskrivelse

Hirschsprung LATE

Croquis-workshop. Torsdag 28. november kl. 17.30-19

Til denne Hirschsprung LATE kan du prøve kræfter med at tegne efter levende nøgenmodel, som 1800-tallets kunstnere. Croquis-workshoppen holdes i anledning af efterårets store særudstilling Den anden guldalder. Johan Ludvig Lund over alle grænser. Guldalderkunstneren J.L. Lund var lærer på Kunstakademiet og underviste sine elever i at tegne efter nøgenmodel. Som noget helt nyt var Lund sammen med sin professorkollega C.W. Eckersberg med til at indføre, at eleverne ikke kun tegnede efter den nøgne mandekrop, men også den nøgne kvindekrop.

Billedkunstner Mikkeline W. Gudmand-Høyer er aftenens tegnelærer. Gennem indledende tegneøvelser, croquistegning og afsluttende feedback kan du få tegnetips og værktøjer til, hvordan du bedst tegner efter levende model. Du skal ikke medbringe noget. Vi har blyanter og papir, og alle tegninger kan tages med hjem efter workshoppen.

Hirschsprung LATE

Den sidste torsdag i hver måned har vi udvidet museet åbningstid fra kl. 11-20. Til Hirschsprung LATE inviterer vi indenfor til en aften i kunstens og kulturens tegn. I løbet af efteråret og vinteren byder vi på alt fra oplæsning af kunstnerbreve og croquis til fællessang og særlige introer til aktuelle udstillinger.

Praktiske informationer

Workshoppen starter kl. 17.30 og varer ca. 1,5 time.

Pris: Workshoppen er gratis med normal entrébillet eller årskort til museet.

Husk at tilmelde dig her på siden for at få en plads på holdet.

NB! Der er et begrænset antal pladser.

Museet holder denne dag åbent kl. 11-20. Der vil derfor være mulighed for at se samlingen og museets udstillinger før eller efter workshoppen.

Arrangør

Museet ligger i smukke grønne omgivelser i Østre Anlæg og rummer tobaksfabrikant Heinrich Hirschsprungs fine samling af dansk kunst fra 1800-tallet.

Åbent: ons-søn kl. 10-17. Entré: 110 kr. 1 voksen + 1 barn: 100 kr. Unge under 26 år: 80 kr. Børn og unge under 18 år: gratis.

Lokation

Den Hirschsprungske Samling Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .