Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Historien bag musikken med Tim Christensen

Afholdt event

Historien bag musikken med Tim Christensen

Fra DKK 150,00

Sted

Dato

15 apr 2023 kl. 14:00 - 16:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tim Christensen inkarnerede rockstjerne-drømmen, da han som 18-årig vandt DM i Rock - netop i de år, hvor dén scene var det vildeste sted at være i dansk musik.

Med sit band Dizzy Mizz Lizzy scorede han den eftertragtede pladekontrakt, blæste landet og enhver gymnasiefest omkuld – og cementerede i 00’erne sin stjernestatus med et af årtiets danske nyklassikere: Right Next To The Right One.

Oplev Tim Christensen og en stribe andre store rock- og popnavne, når RAGNAROCK slår dørene op til ”Historien bag musikken – musikken bag historien” den 14. - 15. april.


Tid, sted, pris

15 april kl. 14-16

200 kr./ artist talk (+ billetgebyr).

Unge 14-29 år (inkl.): 150 kr./ artist talk (+ billetgebyr)

Ved køb af billet til arrangementet kan der samtidig tilkøbes entré til udstillingen til en stærkt reduceret billetpris: 50 kr. (normalpris 110 kr.).

Billetter bestilles på billetto.dk

RAGNAROCK, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.

OBS! Arrangementet bliver filmet. Steffen Brandt, Annisette Koppel, Tim Christensen, Flemming Rasmussen og Annika Aakjær er blandt de medvirkende, når RAGNAROCK i samarbejde med historiemagasinet Æra april 2023 indleder en ny tradition: En årlig talkfestival - dedikeret til ”Historien bag musikken”.

Oplev pop og rockhistorie fortalt af hovedpersonerne selv, når Clement Behrendt Kjersgaard taler med et udpluk af de seneste årtiers mest betydningsfulde danske musikere om deres arbejde med musikken – og på den betydning den har fået for eftertiden.

Foto: Pressefoto

Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .