eventet sluttede

Historien om cocktails i Kolding med Smagning.com

DKK 449,00

Sted

Dato

18 mar 2022 kl. 18:00 - 21:00

Beskrivelse

Lær at lave 5 forskellige dejlige og flotte glamourøse cocktails.

Cocktailsmagning og workshop er en underholdende aften, hvor du bliver indviet i, hvor let og sjovt det kan være, at lave cocktails med eksempelvis gin, rom, whisky eller vodka.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, for Niels Lynggaard giver dig en introduktion til barudstyr, forskellige metoder til at lave cocktails og så får du selvfølgelig også lov til at prøve kræfter med en række flotte cocktails - med et tvist! Undervejs får du også lidt baggrundsviden, historie og anekdoter, både om cocktails og om de forskellige spiritustyper, der indgår i jeres cocktailsmagning og workshop.

En cocktail workshop er den perfekte smagning, hvis:

 • Du er godt kan lide flotte cocktails
 • Du gerne vil videre fra den klassiske cocktail og prøve noget lidt mere avanceret
 • Du godt kan lide at det er sjovt og hyggeligt, men gerne vil lære lidt undervejs

Efter smagningen har du generelle tommelfingerregler og basisviden om blandingsforhold for cocktails, og du har fået inspiration til selv at lave dine egne cocktails.

Du får desuden et par gode bartender råd til at optimere din cocktail.

Alt dette er inkluderet:

 • Forskellige typer spiritus – grundstammen i en cocktail!
 • Bitters – giver din cocktail personlighed!
 • Syrlige mixere – citronsaft, lime saft og lignende!
 • Søde mixere – sirupper og lignende!
 • Frugt – det sidste twist på både smag og udseende!
 • Andet tilbehør!
 • ...og desuden gode bartender råd til at optimere dine cocktails!

Vi starter med lidt lækker mad, så vi ikke smager på tom mave. Drikkevarer efter eget valg til maden kan tilkøbes på stedet.

Arrangementet laves i samarbejde med Smagning.com, FOF Sydjylland og Hos Martin.

Arrangør

Lokation

Kolding Uddannelses Center KUC, Ågade 27, 6000 Kolding

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .