Historiker Bo Lidegaard fortæller om Henrik Kaufmann

19 nov 2020 kl. 18:30 - 20:30

I samarbejde med Det Grønlandske Selskab, byder vi velkommen til Bo Lidegaard, historiker, dr.phil. og tidligere ansvarshavende chefredaktør for Politiken. 

Med udgangspunkt i sin nyeste bog ”Uden mandat: En biografi om Henrik Kaufmann” vil Bo Lidegaard fortælle om Henrik Kauffmann (1888-1963) og hans betydning for dansk politik.

Henrik Kaufmann

Henrik Kaufmann er en af de mest betydningsfulde og eventyrlige skikkelser i dansk diplomati – og en af de mest mystiske – fra han i 1920’erne var Danmarks udsending i Kina og Fjernøsten, til han i afgørende situationer under Anden Verdenskrig tog dansk udenrigspolitik i egen hånd mens han virkede i Amerika. Han kom derved til at præge Danmarks og Grønlands skæbne, og hans liv endte lige så dramatisk, som han havde levet det.


Covid-19

Alle vores arrangementer afholdes iht. gældende retningslinjer for kulturarrangementer med siddepladser. Af samme årsag er der et meget begrænset antal billetter. Desuden beder vi jer møde op i god tid og vise hensyn til hinanden.


Nordatlantens Venner
Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen.


Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke