Historisk sommervandring: Rundt om Knapsø

Orehøjvej 4B, 4320 Lejre
20 jun 2021 kl. 11:00 - 14:00
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis

RUNDT OM KNAPSØ

6 km vandretur fra Gl. Lejre via den smukke Ledreborg Allé til Ledreborg Golfbane og det imponerende Ledreborg Slot, rundt om Knapsø gennem den historiske Herthadal og hjem forbi gravhøjen Mysselhøj og sporene efter de imponerende kongehaller til Gl. Lejre. Pause undervejs til spisning af medbragt madpakke.

Estimeret varighed: 3 timer. Mødested: P-plads foran Lejre Museum.


Historiske sommervandringer ved Lejre Museum 2021

I samarbejde med Lejre Historiske Forening og Lejre Museumsforening inviterer Lejre Museum til en række af de populære historiske sommervandringer i Lejreområdet. Vandringerne, som både starter og slutter ved Lejre Museum, har fokus på samspillet mellem kultur, natur og bevægelse og ledes af engagerede, frivillige turguider.

Vandringerne ligger torsdage og søndage i månederne juni, juli og august kl. 11. Turene rundes af i Gl. Kongsgaards hyggelige rammer med mulighed for kaffe og kage, som bestilles inden turens start. Der er også mulighed for at opleve spotudstillingen ”Skelettet i kongehallen – Hvem var han?” på Lejre Museum efter turen.

Priser

Sommervandring: Gratis (tilmelding nødvendig)

Kaffe og kage på Gl. Kongsgård: 40 kr.

Entré på Lejre Museum: 60 kr. (Gratis for Klub ROMU-medlemmer)

Deltagere

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke