Historisk sommervandring: Vikinger, gudinder og herremænd

Orehøjvej 4B, 4320 Lejre
17 jun 2021 kl. 11:00 - 14:30
Super arrangør
Billetter Gratis
Billetter Gratis

VIKINGER, GUDINDER OG HERREMÆND

7 km vandretur fra Gl. Lejre forbi kongehallerne fra Skjoldungetiden gennem Herthadalen, ad en sti gennem det kuperede landskab vest for Sagnlandet gennem Gevninge Overdrev langs markhegn tilbage til Gl. Lejre. Pause undervejs til spisning af medbragt madpakke.

Estimeret varighed: 3,5 timer. Mødested: P-plads foran Lejre Museum.

Historiske sommervandringer ved Lejre Museum 2021

I samarbejde med Lejre Historiske Forening og Lejre Museumsforening inviterer Lejre Museum til en række af de populære historiske sommervandringer i Lejreområdet. Vandringerne, som både starter og slutter ved Lejre Museum, har fokus på samspillet mellem kultur, natur og bevægelse og ledes af engagerede, frivillige turguider.

Vandringerne ligger torsdage og søndage i månederne juni, juli og august kl. 11. Turene rundes af i Gl. Kongsgaards hyggelige rammer med mulighed for kaffe og kage, som bestilles inden turens start. Der er også mulighed for at opleve spotudstillingen ”Skelettet i kongehallen – Hvem var han?” på Lejre Museum efter turen.

Priser

Sommervandring: Gratis (tilmelding nødvendig)

Kaffe og kage på Gl. Kongsgård: 40 kr.

Entré på Lejre Museum: 60 kr. (Gratis for Klub ROMU-medlemmer)

Husk praktisk fodtøj. 

Find billetter til events på ROMU`s museer i Roskilde, Frederiksund og Lejre. Læs mere om events, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke