Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Hit med Historien: Konference om indsamling og bevaring af rockens og populærmusikkens historie i Danmark.

Afholdt event

Hit med Historien: Konference om indsamling og bevaring af rockens og populærmusikkens historie i Danmark.

Fra Gratis

Sted

Dato

17 apr 2023 kl. 11:15 - 19:00
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Under navnet Hit med Historien indbyder vi rockens ildsjæle, nørder, samlere, arkivarer, historikere, bibliotekarer, historiefortællere, formidlere og museumsfolk af enhver slags til konference, hvor vi sammen gør status på bevaringen af den danske rock og populærmusiks kulturarv og ikke mindst lancerer et nyt initiativ: Danmarks Rockarkiv.

Danmarks Rockarkiv er et græsrodsbaseret og landsdækkende netværk af lokale musikentusiaster, ildsjæle, arkivarer, museumsfolk m.fl., som arbejder for at indsamle, bevare og formidle den danske rock, og pophistorie lokalt og nationalt

Danmarks Rockarkiv er kun i sin tidligste fase og langt fra færdigetableret. De bærende kræfter skal være regionale centre, som arbejder over hele landet.

Bag rockarkivet står Det Danske Rockakademi, RAGNAROCK, museet for pop, rock og ungdomskultur og forskningscenteret DANPOP på Aarhus Universitet.

Download hele programmet på RAGNAROCKs hjemmeside.

TID, PRIS, STED:
17. april, kl. 11.15 – 19.00.

450,- Dkk (+ billetgebyr)

RAGNAROCK - Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde.


Arrangør

Find billetter til events af RAGNAROCK - Museet for pop, rock og ungdomskultur. Læs mere om eventsene, tilmeld dig og inviter dine venner med. Du kan se de kommende events herunder, eller besøg siden igen senere når der bliver tilføjet flere events.

Lokation

Ragnarock, Rabalderstræde 16, 4000 Roskilde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .