Spring til hovedindhold
Event afsluttet - Gik du glip af denne event? Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

HJÆLP BJØRNEN – kunstværksted for børn (hold A)

Afholdt event

HJÆLP BJØRNEN – kunstværksted for børn (hold A)

Fra Gratis

Sted

Dato

11 apr 2022 kl. 10:00 - 11:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Tag børnene med i påskeferien og hjælp vores bjørn med at forstå kunst. Det er for 5 til 10-årige – og det er gratis for både børn og voksne.

HJÆLP BJØRNEN
I både Gudrun Hasles og Martin Brandt Hansens kunstværker på Nordatlantens Brygges udstilling Import/eksport finder vi fortællinger om Grønland. Den gamle isbjørn, der bor på Nordatlantens Brygge, ved også meget om Grønland. Især om naturen og det store landskab. Men han kan ikke helt forstå al den kunst, der er i huset og som ser så spændende ud.

Kom og hjælp den store gamle bjørn med at oversætte fortællingerne i udstillingen til kunstværker, som I selv skal lave!

KUNSTVÆRKSTED
I kommer til at lave hver jeres skulptur, hvor I arbejder med at forme tupilakker i ostevoks og skrive jeres egne fortællinger på masonit.

Til at hjælpe jer med at hjælpe isbjørnen har vi inviteret kunstformidler Ann Louise Overgaard, der vil vise jer udstillingen Import/eksport og stå for aktiviteterne i det kreative værksted.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig.


TILMELDING
Værkstedet er for 5 til 10-årige, og de kan deltage i følge med en voksen.

Der kan være max 10 børn på hvert hold.

OBS. Tilmeld kun det antal børn, I medtager (og ikke jer selv).


Vores kunstformidlingsforløb til børnefamilier er støttet af Statens Kunstfond.


Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .