Hjælp din hund til at forebygge og håndtere adfærdsproblemer.

05 maj 2020 kl. 18:30 - 21:00

Dyrenes Beskyttelse, Buddingevej 308, 2860 Søborg

Irene Jarnved er igen tilbage hos Dyrenes Beskyttelse for at hjælpe os med forebyggelse og håndtering af hundens adfærdsproblemer.

Hunde er hunde – og på trods af den tætte relation, ejer og hund har til hinanden, har hunden en anden adfærd, tankegang og reaktion end vi ejere.

Når vi ejere får forståelsen for hundens tankegang og handlemønster, er vi bedre i stand til at forebygge uhensigtsmæssig adfærd, uvaner og reelle problematikker i hverdagen.

Når uvanerne ikke forsvinder med alderen (når hvalpetiden/teenagealderen er overstået), eller tager til i omfang, risikerer det at blive til et irriterende moment i hverdagen. Eller måske udvikler det sig ligefrem til et reelt problem.

Og på dette tidspunkt bliver de fleste ejere klar til at gøre en indsats for at få ”vendt skuden” og få uvanen eller problemet løst. Men hvad kan/skal der stilles op?

På foredraget vil Irene fortælle om hvordan hverdagsproblemer kan forebygges. Det kan være emner som for eks. at gø ved hegnet, gø af andre hunde, hoppe op af gæster eller stjæle mad fra bordet. Er problemet allerede en realitet, vil Irene give deltagerne en generel viden om, hvordan vi hundeejere til en vis udstrækning kan håndtere dem.

Der serveres kaffe, te og småkager i pausen.

Bemærk: Billetprisen refunderes ikke.