spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

HJERNEN & KUNSTEN – foredrag ved hjerneforsker Martin Skov

Afholdt event

HJERNEN & KUNSTEN – foredrag ved hjerneforsker Martin Skov

Fra DKK 45,00

Beskrivelse

HJERNEN & KUNSTEN

Hvad sker der egentlig i hjernen, når vi oplever kunst, og er der hold i den islandske kunstner Shoplifters teori om, at hendes installation giver et hjernemæssigt kick? Hjerneforsker Martin Skov kommer rundt om det hele.


Udstillingen af den islandske kunstner Hrafnhildur Arnardóttir/Shoplifter på Nordatlantens Brygge, Nervescape IX, er en installation, som både leger med at billedliggøre menneskets nervelandskab, samtidig med at kunstneren forestiller sig, at kunst reelt kan påvirke den menneskelige hjerne: At vi simpelthen går mere glade ud i verden efter at have dykket i hendes farvebassin.

Hvorfor kunst?
Af alle klodens dyrearter er det kun mennesket, der skaber og bruger kunst som en integreret del af alle livets forhold. Men hvad er egentlig grunden hertil? Hvad sker der i hjernen og kroppen, når vi oplever kunst? I de sidste tyve år har hjerneforskningen, under betegnelsen neuroæstetik, udforsket disse spørgsmål ved brug af avancerede undersøgelsesmetoder såsom hjernescanning. Dette foredrag af Martin Skov præsenterer en oversigt over denne forskning, med særlig fokus på den måde, visuel kunst er i stand til at påvirke kroppens emotionelle og fysiologiske tilstand.

Martin Skov
Martin Skov er seniorforsker ved Danish Research Centre for Magnetic Resonance, Hvidovre Hospital, og Center for Decision Neuroscience, CBS. Medredaktør af The Routledge International Handbook of Neuroaesthetics. Martin Skov forsker i, hvorfor vi reagerer med nydelse eller afsky på sensoriske oplevelser. Se evt. mere på hans twitter-konto: @mskov01

Foredraget varer en time, inkl. spørgsmål fra salen. Salen åbner 45 minutter før arrangementet starter. 

Billetten er inkl. adgang til udstillingen.

Nordatlantens Venner

Der er en billetrabat på 25% til medlemmer af Nordatlantens Venner. Billetter købt med denne rabat skal fremvises sammen med et gyldigt medlemskort ved indgangen

Lokation

Nordatlantens Brygge Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .