Spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Se disse spændende events i stedet! Er du her for detaljer om det tidligere event, bare scroll ned.

Genbesøg events

Indlæser.....

 
 

Indlæser.....

 
 

Populære events

Indlæser.....

 
 

Nærliggende events

Hjertekoncert

Afholdt event

Hjertekoncert

Fra DKK 250,00

Sted

Dato

17 maj 2023 kl. 19:30 - 21:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Hjertelig velkommen

Størst af alt er kærligheden.

Rose Garden House indbyder til en særlig aften i kærlighedens tegn, på det smukke Gellerupholm, Varde❤️

Uden kærlighed intet liv!

Jytte Agnete Iversen  og Kirstine Bonde vil denne aften dykke ned i kærlighedens hav, og fortælle om de skatte, de der har fundet.

Kærlighed har mange ansigter, facetter, navne, sprog, lag etc. og er en ubegrænset energi af inspiration.

Kirstine vil med en blanding af egne sange, og sange som hylder eller rummer kærlighed, i en form, tage publikum med i hendes varierede musikalske univers, som rummer fra klangskåle til opera og meget derimellem.

Jytte Agnete vil med ord komme omkring kærlighed i forskellige afskygninger. Egenkærlighed, romantisk kærlighed, kærlighed til sine nære, sin næste osv.

Hendes hjerte ligger i at formidle de 5 kærlighedssprog, som er en smuk ‘gave’ man kan tage med hjem til sit eget kærlighedsliv.

De to kvinder har trådt kærlighedens sti, på godt og ondt, og er ikke bange for at dele deres historie og erfaring.

Kirstine Bonde er uddannet sanger og udover at synge koncerter, arbejder hun som coach med stemme, krop og kommunikation. Desuden underviser hun i stemme og vejrtrækning som værktøj til at opnå trivsel og balance i krop og sind.


Jytte Agnete Iversen er uddannet psykoterapeut, parterapeut, sexolog samt mindfulness-instruktør. Hun driver desuden ‘ Rum til Ro’ med fokus på livsvejledning og coaching.

De har sammen skabt Rose Garden House, - et hus med holistisk tilgang til livet, med bla. fokus på meditation og toning. 

Billetprisen er inklusiv en let anretning og drikke.

Arrangør

Lokation

Gellerupholm, Gellerupholmsvej, 6800 Varde

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .