Hjertestøj vol. 2 - Tidemand, Peter Amoras, TBA

Møllegade 7, 2200 København
01 dec 2021 kl. 19:00 - 22:00
Billetter DKK 80,00
Billetter DKK 80,00

Hjertestøj er et tilbagevendende arrangement på LiteraturHaus, hvor du kan opleve akustiske intimkoncerter med spirende danske sangskrivertalenter. Husets gamle smukke rum sætter rammen for en række aftener i poesiens, melodiens og musikkens tegn. Der er fokus på det danske sprogs mange udtryksformer og kringelkroge og du vil blive taget helt med ind bag facaden, og opleve nye og gamle sange skrællet helt ned til deres simpleste udgangspunkt.Vi glæder os helt afsindigt til at åbne dørene igen til Hjertestøj vol. 2.

Tidemand
Tidemand er en Københavnsk sangskriver og guitarist, der fortæller sine historier fra bunden af samfundet. Der skrives frit om kærlighed, filosofi, traumer, misbrug, sociale stigma og om det at rejse sig fra en hård tur gennem et hæsblæsende ungt liv.Musikken er melankolsk og ligefrem Indie og singer/songwriter med øje for en poesi der opstår i krydsfeltet mellem det glemte danske sprog, storby-slang og nutidige eksistentielle, romantiske og politiske emner.I front for projektet finder vi Emil Riishøj Jantzen, der tidligere har haft sin gang i Indie rock bands på den danske undergrundsscene og som en af gadens troubadourer i det Københavnske gadebillede.

Peter Amoras
Peter Amoras er en ung prisvindende sangskriver og musiker.
Han er blevet bemærket på sin særegne stemme og følelsesfulde fortællinger om fx kærlighed, venskab, frygt og forandring.
Musikken smelter ind i ordene, og ordene smelter ind i musikken. Sangskriverens debutalbum 'Dagens Lys' har modtaget flotte anmeldelser hos både GAFFA, Side 33 og GFR.

3. act: TBA

Event aflyst

Hjertestøj vol. 2 - Tidemand, Peter Amoras, TBA

Se detaljer
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke