spring til hovedindhold
Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

​Högni Egilsson

Afholdt event

​Högni Egilsson

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

10 nov 2017 kl. 21:00 - 23:00

Beskrivelse

Högni Egilsson (IS)


Den islandske multiinstrumentalist Högni Egilsson, kendt fra bands som Hjaltalín og Gús Gús springer ud som solo-artist med det spritnye album 'Two Trains'. På albummets sange undersøger han sindets lyse og mørke sider og kredser om, hvad det vil sige at være et væsen, der både er i stand til at føle og reflektere.

Högni Egilsson har en ”filmisk” tilgang til sine kompositioner, hvilket kommer til udtryk i kombinationen af fx herrekor og elektroniske beats, der snor sig om hans distinkte vokal. Tilsammen skaber det et filmisk og dragene univers, man som lytter indfanges i.

Islændingen har længe været en af de mest respekterede vokalister og sangskrivere i hjemlandet, men har også optrådt på talrige festivaller i hele Europa, herunder Roskilde Festival, Sziget Festival. Derudover stod Högni også bag lydsporet til den prisvindene film 'Days of Grey' fra 2013.

Nordatlantens Brygge ser frem til at præsentere en ganske særlig artist og lægge ramme til en unik efterårskoncert.

Dørene åbner kl. 20.

Lokation

Nordatlantens Brygge, Strandgade 91, 1401 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .