Andre events fra arrangøren
Indlæser.....
 
 
Andre events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Anbefalede events
Indlæser.....
 
 

Højlunds Forsamlingshus: Klimadebat - vores eget ansvar eller samfundets?

eventet sluttede

Højlunds Forsamlingshus: Klimadebat - vores eget ansvar eller samfundets?

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

11 sep 2019 kl. 20:00 - 22:00

Beskrivelse

TV 2 inviterer endnu en gang til debat i Højlunds Forsamlingshus, der denne gang sætter fokus på klimaet. For hvad skal der gøres i kampen mod klimaforandringerne og er det vores eget ansvar eller samfundets?

Det bliver en aften, hvor vi samler borgere, eksperter og toppolitikere til en fælles samtale og demokratisk debat. Men uanset hvad der står på visitkortet er alle forsamlingshusets gæster inviteret til at deltage i samtalen om, hvordan og hvorvidt vi skal Danmark grønnere.

Debatten foregår på Vallekilde Højskole, og dørene åbner klokken 19.45. Da hele debatten vil blive sendt live på TV 2, bedes du være der i god tid, inden arrangementet går i gang klokken 20.35.

TV 2 vil gerne sikre, at publikum repræsenterer et bredt udsnit af befolkningen. Derfor forbeholder vi os retten til at trække en udstedt billet tilbage.

TV 2 sørger for kaffe og kage til alle under arrangementet.

Panelet:

Dan Jørgensen, Klima-, energi- og forsyningsminister, Socialdemokratiet

Lars Christian Lilleholt, Medlem af Klima-, energi- og forsyningsudvalget, Venstre

Morten Messerschmidt, Klima- og energiordfører, Dansk Folkeparti

Signe Munk, Klima- og energiordfører, SF

Michael Svane, Branchedirektør, DI

Maria Reumert Gjerding, Præsident, Danmarks Naturfredningsforening

Thor Gunnar Kofoed, Viceformand, Landbrug og fødevarer  

Signe D. Frese, CSR-direktør, Coop
Lokation

Vallekilde Højskole Vallekilde Højskole, Højskolevej 9, 4534 Hørve

Headliner

Gertrud Højlund
Nyhedsvært, TV 2

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .