Højskoleaften med Det Etiske Råd: Kan vi bare afvise GMO?

04 apr 2018 kl. 19:00 - 21:00

Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København

Suhrs Højskole inviterer i samarbejde med Det Etiske Råd til en spændende højskoleaften om GMO – genetisk modificerede afgrøder.

GMO har i mange år været diskuteret og udskældt, men spørgsmålet er, om fremtidens GMO’er måske kan afhjælpe nogle klimaproblemer eller bidrage til at skaffe mad til en hastigt voksende global befolkning?

Der sker meget på GMO-området i disse år, og det er derfor vigtigt, at vi fortsat taler om emnet og bliver klogere på fordele og ulemper.

Denne aften viser vi helt eksklusivt den anmelderroste, amerikanske film Food Evolution, som tager fat i GMO-problematikken og præsenterer både kritiske og positive stemmer i GMO-debatten. Filmen forklarer den videnskabelige fakta på området, og den viser eksempler på GMO, som ikke er udviklet af store, multinationale firmaer, men af uafhængige universitetsforskere for at løse problemer for fattige bønder i udviklingslandene.

Det Etiske Råds formand, Gorm Greisen, vil byde velkommen og præsentere filmen. Filmen varer halvanden time, og der vil efterfølgende være mulighed for at debattere filmens pointer og dine generelle tanker om GMO.

Du kan se traileren til Food Evolution og læse mere om filmen her: https://www.foodevolutionmovie.com/watch-trailer/

Arrangementet er gratis, men booking af billet via Billetto er nødvending.

Højskoleaften med Det Etiske Råd: Kan vi bare afvise GMO? Salg lukket