Højskoleaften med Det Etiske Råd: Kan vi bare afvise GMO?

eventet sluttede

Højskoleaften med Det Etiske Råd: Kan vi bare afvise GMO?

Billetter fra Gratis

Sted

Dato

04 apr 2018 kl. 19:00 - 21:00

Beskrivelse

Suhrs Højskole inviterer i samarbejde med Det Etiske Råd til en spændende højskoleaften om GMO – genetisk modificerede afgrøder.

GMO har i mange år været diskuteret og udskældt, men spørgsmålet er, om fremtidens GMO’er måske kan afhjælpe nogle klimaproblemer eller bidrage til at skaffe mad til en hastigt voksende global befolkning?

Der sker meget på GMO-området i disse år, og det er derfor vigtigt, at vi fortsat taler om emnet og bliver klogere på fordele og ulemper.

Denne aften viser vi helt eksklusivt den anmelderroste, amerikanske film Food Evolution, som tager fat i GMO-problematikken og præsenterer både kritiske og positive stemmer i GMO-debatten. Filmen forklarer den videnskabelige fakta på området, og den viser eksempler på GMO, som ikke er udviklet af store, multinationale firmaer, men af uafhængige universitetsforskere for at løse problemer for fattige bønder i udviklingslandene.

Det Etiske Råds formand, Gorm Greisen, vil byde velkommen og præsentere filmen. Filmen varer halvanden time, og der vil efterfølgende være mulighed for at debattere filmens pointer og dine generelle tanker om GMO.

Du kan se traileren til Food Evolution og læse mere om filmen her: https://www.foodevolutionmovie.com/watch-trailer/

Arrangementet er gratis, men booking af billet via Billetto er nødvending.

Arrangør

Her på siden kan du se de kurser og events vi pt har i kalenderen på Suhrs Højskole. Følg med her, på hjemmesiden eller tilmeld dig vores nyhedsbrev på hjemmesiden www.suhrs.dk hvis du vil være opdateret.

Lokation

Suhrs Højskole Suhrs Højskole, Pustervig 8, 1126 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .