Hold 1: Babymusik 3-7 måneder [Udsolgt]

eventet sluttede

Hold 1: Babymusik 3-7 måneder [Udsolgt]

Sted

Dato

21 apr 2022 kl. 10:00 - 16 jun 2022 kl. 10:45

Beskrivelse

Babymusik giver dit barn og dig mulighed for at være sammen om den umiddelbare glæde ved musik.

Vi synger, danser og leger sanglege, og gennem musikken skabes gode stunder sammen med andre børn og forældre. Det nærvær, der kan skabes gennem sang og musik, er en særlig oplevelse - også for de helt små. Når børn møder musik, bliver sansemotorikken stimuleret, samtidig med at følelsesmæssige, sociale og sproglige færdigheder udvikles.

Babymusik er kort sagt en enestående mulighed for at opleve musikken sammen med dit barn.

Kurset afholdes i den lille sal i Osramhuset. Du kan sætte barnevognen lige uden for salen på terrassen.

Aldersgruppe: Babyer i alderen 3-7 mdr., med deres forældre.
Hvor: Osramhuset 4, Valhalsgade 4, 2200 København N
Hvornår: Hver torsdag kl. 10.00-10.45 i perioden 21. april til 16. juni 2022. (med undtagelse af d. 26. maj - Kristi himmelfart)
Pris:
400 kr. + gebyr for en sæson (8 kurser)

Underviser: Kim Jezus som underviser er uddannet Rytmikpædagog i 1991 på instituttet for Rytmik. Han underviser desuden i Karens Minde Børnekulturhus og Zone 2 i Valby. Han er aktiv musiker i flere sammenhænge, og formand for World Music festival. 

Tilmelding til forløbet er bindende, og billetprisen vil ikke kunne blive refunderet. 
Bliver forløbet aflyst eller afbrudt grundet Corona, vil billetprisen blive refunderet. Gebyret refunderes ikke.

Arrangør

OSRAMHUSET er et kulturhus med fokus på frivillighed og partnerskaber med lokale aktører. Her finder du børnekultur, koncerter og fritidsaktiviteter for både børn, unge og voksne.

Lokation

Osramhuset Osramhuset, Valhalsgade 4, 2200 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .