Hold balancen - Nyd livet

05 nov 2019 kl. 19:00 - 20:30

Charlottehaven , Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

Foredrag med Karen-Marie Lillelund, som er ambassadør for Barndrømmen.

 Barndrømmen ønsker at give alle børn muligheder for udvikling gennem kunst og kultur.

Gennem kulturelle oplevelser og aktiviteter vil vi engagere det nationale og internationale samfund i arbejdet med at styrke det enkelte barn i at indfri sit potentiale og forfølge sine drømme – uanset barnets sociale, økonomiske eller geografiske baggrund.

Alle billetindtægter går ubeskåret til Barndrømmen.

Hold balancen - Nyd livet

Hold balancen - nyd livet Livet er ikke en generalprøve med døden som premiere. Alligevel føles det indimellem som om vi bare ræser afsted i forsøget på at nå en eller anden mållinje og glemmer at nyde vejen derhen.

 

Ifølge sygeplejersken Bronnie Ware, som i en årrække har talt med patienter på deres dødsleje, er en af de mest almindelige fortrydelser denne: Jeg ville ønske, at jeg havde tilladt mig selv være mere lykkelig. Inspireret af det har Karen-Marie Lillelund skrevet et nyt foredrag, som handler om at leve livet fuldt ud og sørge for at få lidt med af det hele: kærlighed, karriere, familie, sundhed, osv. Der er ingen løftede pegefingre kun underholdende inspiration og måske et venligt skub til både at leve og nyde livet, mens vi har det.