Holstebro Regatta // Reb & Ror 2019

31 aug 2019 kl. 10:00 - 20:00

Slusehuset v/Storeåen, modsat side af Vandkraftsøen, 7500 Holstebro

Kom og sejl med når vi sammen fylder Holstebro Storå med finurlige båd-konstruktioner og festlige mennesker. Tømmerflåde-regattaen ’Reb & Ror’ sejler igen lørdag den 31. august og padles som altid i gang fra Slusehuset ved Storåen.

Modsat den traditionsrige regatta på selve Vandkraftsøen, skal man hverken være muskuløs eller ekspert i det maritime for at deltage.

I stedet skal hænderne været skruet godt på og opfindsomheden være i top – et af de få krav er nemlig, at tømmerflåden skal være hjemmelavet. Dog er det også tilladt at sejle i form af gummibåd og badedyr.

REGLER

- Det koster 100 kr. pr. deltager + gebyr. 

- ALLE både skal have en kaptajn, som er ansvarlig for båden og dens besætning.

- Kaptajnen skal maile sit navn, adresse og tlf. nr. + navne på alle besætningsmedlemmerne og ikke mindst bådens navn til rebogror@hotmail.com senest den 29. august (båden vil blive tildelt et nummer som SKAL være synlig på båden).

- Af hensyn til byens broer må båden må max være 2,5 meter lang, 2,5 meter bred og 2,0 meter høj. (Hvis man ønsker dispensationer kan man kontakte os på rebogror@hotmail.com)

- Båden må ikke have motor.

- Båd-materialerne må IKKE kunne forurene vores elskede Storå og al foruning/henkastning af skrald er desuden strengt FORBUDT!

- Der skal være holdbare skraldeposer på alle både - som selvfølgelig skal benyttes.

- Sækkestole eller puder med flamingokugler er forbudt på alle både.

- Det er udelukkende kaptajnens opgave at sørge for, at båden bliver fjernet fra Regatta Halvøen. Dette skal være ordnet senest den 1. september kl. 18.00.

- Redningsveste er påkrævet og al sejlads er på eget ansvar.

- Hvis båden mister dele i Storåen eller på Regatta Halvøen koster det besætningen 500 kr.

- Hvis besætningen efterlader båden på Regatta Halvøen og båden som følge her af skal smides i vores container, så koster det besætningen 1000 kr.

Vi ønsker alle go' vind og tørre fødder.

Hilsen Holstebro Regatta // Reb & Ror