spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Home Concerts - Camille Jones & Made In Wood Dobbelt releasekoncert (koncert 1)

Afholdt event

Home Concerts - Camille Jones & Made In Wood Dobbelt releasekoncert (koncert 1)

Fra Gratis

Sted

Dato

24 sep 2020 kl. 18:00 - 19:30

Beskrivelse

Dørene åbner præcist 17:30 og koncerten starter 18:00

Pris 350,- (ekskl. gebyr) -  inkl. et glas vin ved ankomst og igen i pausen.

CAMILLE JONES - releasekoncert

Camille Jones insisterer på nærvær og intimitet, når hun med halvakustiske koncerter spiller sangene fra sin kommende EP og kommer tættere på publikum.

Camille Jones kan opleves til intimkoncerter, hvor hun skærer helt ind til benet af sit musikalske univers. D.24.september udkommer hun med en ny EP, fem sange på dansk om kærlighed og sorg. Hun synger sig igennem et repertoir med den modne intimitet, der kendetegner Camille som kunstner. Og netop derfor rammer hun lige der, hvor følelserne mærkes mest intenst. Med sin tilstedeværelse og sine personlige historier lukker hun publikum ind og tager dem med på sin rejse i et nyt musikalsk univers med tekster om livets op- og nedture. 

Camille glæder sig til at være i øjenhøjde med sit publikum:

“Der optår en helt særlig magi, når publikum er tæt på og det er fantastisk. Jeg glæder mig til at erstatte fest og farver med større fokus på min stemme. Jeg glæder mig også meget til at spille sangene fra min nye EP, som alle er meget personlige fortællinger om en svær tid i mit liv. Jeg har lyst til at give mere af mig selv og lukke folk indenfor hos mig, mine tanker og følelser. Det her bliver en anderledes og meget personlig koncertoplevelse.”

www.camillejones.dk

Live version af 'Inden i en tåre' - første single fra kommede EP. 

--------

MADE IN WOOD - releasekoncert

Made In Wood er en ny spændende dansk/svensk duo med Jonas Berg på klaver og Bastian Sjelberg på kontrabas. De to har en bred og imponerende erfaring som musikere på den danske musikscene, hvor de gennem årene har arbejdet med kunstnere som Laid Back, Gnags, Barbara Moleko, Caroline Henderson , Jacob Gurevitsch, Swan Lee, Erann DD, Randi Laubek og Thøger Dixgaard.



Musikken er akustisk og nøgen, nedbarberet til det enkleste setup med kontrabas og opretstående klaver – undertiden tilført sfæriske klange og boblende delays. Det er sange med klare og stemningsfulde melodier, der bevæger sig smidigt rundt på en bund af harmonier som overrasker og skubber til den umiddelbare forventning om sangens fortælling. Der er noget på spil både harmonisk og melodisk.



En ’nordisk klang’ er måske fortærsket som udtryk for et tonesprog, men Made In Wood har en umiskendeligt skandinavisk, folkemelodisk melankoli i sig – samtidig med en spændingsfuld jazzet minimalisme, som sætter drømme i gang.

www.madeinwoodmusic.com

Praktiske informationer:

Der sælges kun 30 billetter til hver koncert, da vi grundet afstandsrestriktioner, skal kunne skabe den anbefalet afstand mellem stolene. 

Arrangør

Home Concerts er intimkoncerter i særligt udvalgte rammer, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på artisten og musikken.

Lokation

Møstings Hus Møstings Hus, Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .