Home Concerts - Camille Jones & Made In Wood - dobbeltkoncert

30 okt 2020 kl. 20:00 - 21:30

Pris 350,- +gebyr (inkl.et glas vin ved ankomst) 

20:00 - 21:30 (dørene åbner præcist kl.19:30)

Camille Jones

Med numre som ’Nothing Comes from Nothing’ og ’The Creeps’, som blev et stort internationalt hit, har den danske sangerinde Camille Jones først og fremmest været kendt for at hive folk op af stolene og ud på dansegulvet. Men nu kan du opleve hende i anderledes intime rammer.

Med sin første udgivelse i fem år, EP’en ’Inde i en tåre’, i ryggen, folder Camille Jones sin, soul-fyldte stemme ud i et sårbart, nordisk lydbillede af rumklang og fordybelse. Musikken er skabt i tæt samarbejde med duoen Made in Wood, der består af bassist Bastian Sjelberg og Jonas Berg på klaver, som også udgør Jones’ musikalske bagtæppe live. Tilsammen skaber de et musikalsk udtryk som i sin enkelthed og klarhed har et forunderligt og dragende lydunivers og som formidles med en intensitet og nærhed som skaber en helt naturlig samhørighed med publikum.

Musikken er blevet til i en tid, hvor Camille Jones mistede to af de mennesker, der stod inderst i hendes liv. Men selvom sangene går ind, hvor det mærkes, er de først og fremmest små salmer om håb. Der er således lagt op til en anderledes intim koncertoplevelse, hvor man træder indenfor i et lille, klangfyldt rum med stor plads til både nærhed, sårbarhed og (k)ærlighed.

Camille Jones' EP ’Inde i en tåre’, udkommer 6.november. 

www.camillejones.dk

Live version af sangen "Inde I En Tåre"

-----------------

Made In Wood

Made In Wood er en ny spændende dansk/svensk duo med Jonas Berg på klaver og Bastian Sjelberg på kontrabas. De to har en bred og imponerende erfaring som musikere på den danske musikscene, hvor de gennem årene har arbejdet med kunstnere som Laid Back, Gnags, Barbara Moleko, Caroline Henderson , Jacob Gurevitsch, Swan Lee, Erann DD, Randi Laubek og Thøger Dixgaard.Musikken er akustisk og nøgen, nedbarberet til det enkleste setup med kontrabas og opretstående klaver – undertiden tilført sfæriske klange og boblende delays. Det er sange med klare og stemningsfulde melodier, der bevæger sig smidigt rundt på en bund af harmonier som overrasker og skubber til den umiddelbare forventning om sangens fortælling. Der er noget på spil både harmonisk og melodisk.En ’nordisk klang’ er måske fortærsket som udtryk for et tonesprog, men Made In Wood har en umiskendeligt skandinavisk, folkemelodisk melankoli i sig – samtidig med en spændingsfuld jazzet minimalisme, som sætter drømme i gang.

www.madeinwoodmusic.com

Home Concerts er et koncert koncept, hvis idé bygger på at bringe kulturen ind i stuerne med musik som omdrejningspunkt. Dette skabes ved at sammensætte professionelle artister med specielt udvalgte hjem eller anderledes rammer, som scene.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke