Home Concerts - Henrik Lindstrand - Releasekoncert

29 maj 2019 kl. 20:30 - 22:00

Møstings Hus, Andebakkesti 5, 2000 Frederiksberg

Pris 375,- +gebyr (inkl.vin ved ankomst og igen i pausen)

20:30 - 22:00 (dørene åbner kl.20:00)


Med fast bopæl Danmark i mere end 20 år kan den svenske musiker Henrik Lindstrand bryste sig af et særdeles imponerende CV med et langt og fascinerende liv inden for musikken. Som multi-instrumentalist og lydtroldmand i gruppen Kashmir og en efterfølgende succesfuld karriere inden for filmmusikkens verden, er han nu sprunget ud som soloartist.

I 2017 debuterede Henrik Lindstrand med albummet ’Leken’ og nu er han klar med opfølgeren Nattresan som udkommer 24.maj.

Nattresan er skrevet og indspillet om natten i Lindstrands studie i København, imens han om dagen arbejdede på den elektroniske lydside til den roste krimiserie Greyzone og orkestermusikken til den kommende film Undtagelsen (instrueret af Jesper W. Nielsen). Albummet er en rørende kærlighedserklæring til livet, som de ordløsekompositioner udtaler med en luftig, insisterende stemme, ledsaget af nattens langsomme puls.

Som solist arbejder Henrik Lindstrand med klaveret som eneste værktøj og til hans koncerter inviteres publikum indenfor i det drømmende og minimalistiske univers som kendetegner hans musik.

Kom med til Home Concerts releasekoncert med Henrik Lindstrand, når han for første gang spiller musikken fra sit kommende album, i de skønne omgivelser i Møstings Hus på Frederiksberg.

Home Concerts er et koncert koncept, hvis idé bygger på at bringe kulturen og fællesskabet ind i stuerne med musik som omdrejningspunkt. Dette skabes ved at sammensætte professionelle artister med specielt udvalgte private hjem eller anderledes rammer, som scene. 

Alle artister spiller med et mindre set-up, for at skabe en nærværende og autentisk stemning, hvor distancen mellem publikum og musiker og publikum imellem, er meget lille. Der er plads til 45-50 gæster per koncert.

www.homeconcerts.dk