Home Concerts - Jacob Gurevitsch

21 nov 2019 kl. 20:00 - 21:30

Privat hjem, præcise adresse står på billetten, 2900 Hellerup, 2900 Hellerup

Pris 375,- +gebyr (inkl.vin ved ankomst og igen i pausen)

20:00 - 21:30 (dørene åbner præcis kl.19:30)

Home Concerts er stolte af endnu engang at kunne præsentere en af de mest populære spanske guitarister i Europa, Jacob Gurevitsch og denne gang i en drøm af et privat hjem.

Med næsten 20 millioner views på youtube har udlandet for alvor fået øjnene op for den talentfulde danske guitarist, som har imponeret folk over hele kloden med sin smukke og melodiske musik. 

Igennem de sidste 10 år har Jacob Gurevitsch udviklet sin egen musikalske signatur gennem den spanske guitar. Hans tilgang til musikken er først og fremmest passion, flair for romantiske fortolkninger og en meget veludviklet musikalsk forståelse. Han har derfor i de senere år opnået stor succes i både ind- og udland. 

Som publikum til denne musikalske begivenhed, får du mulighed for at opleve en bolig ud over det sædvanlige og Home Concerts er så spændte på at lukke jer indenfor!

Hjemmet, der er nøje udvalgt, er denne gang en arkitekttegnet villa, tegnet af Lene Tranberg og indrettet med en dogmatisk kombination af stål, beton og fyrretræ. I smuk forening mellem snedkerdetaljer og de fineste danske møbeldesignere vil man blive en del af denne særlige atmosfære, når musik og boligæstetik på magisk vis går op i en højere enhed. 

Line up:

Jacob Gurevitsch - spansk guitar, Bastian Sjelberg - kontrabas, Jacob Andersen - percussion

Se Jacob Gurevitsch' seneste video 'Motivo Loco' med Claes Bang i hovedrollen her:

Se flere billeder af den fantastiske bolig her!

Billet UDSOLGT