spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Nærliggende begivenheder
Events fra samme kategori
Lignende oplevelser

Home Concerts - Penny Police - koncert 2

Afholdt event

Home Concerts - Penny Police - koncert 2

Fra DKK 350,00

Sted

Dato

17 nov 2019 kl. 20:30 - 21:30

Beskrivelse

Home Concerts - Penny Police 

Søndag d.17. november kl.20:30 - 21:30 (dørene åbner præcis kl.20.00)

 350,- + gebyr (inkl. vin fra Rosforth & Rosforth inden koncerten)

Oplev Penny Police, en enestående perle i dansk musik, meget tæt på... Der er kun plads til 12 personer i det kobberbelagte brotårn på Knippelsbro i København. Så skynd dig hvis du vil med og nyde musikken fra 13 meters højde, med en 360 graders udsigt ud over havnen, alt imens vi giver fantastisk naturvin.

Penny Police, med det borgerlige navn Marie Fjeldsted, debuterede i 2011 med en selvudgivet EP, hjemmefoldet og hver enkelt kysset med læbestift. Berlingske skrev herom: "den hjemmegjorte lyd og enkle forening af pop og folkemusik lyder, som var det den unge singer-songwriters egen opfindelse". Året efter udgav hun sit debutalbum, som Soundvenue naglede med 5 stjerner: "Hun kan give selv de mest hårdkogte typer kuldegysninger".

Den unikke luftige og sjælfulde vokal har høstet mange roser, ligesom hendes sangskrivning. Uden de store armbevægelser trænger hun ind under huden på lytteren. Med sit kommende album udfordrer hun endnu engang sig selv musikalsk og sit fortsatte samarbejde med producer Aske Bonde. Sangene emmer af håb og musikken favner bredt i både strukturer og genreblanding. Det er på samme tid afdæmpet og storladent og med plads til både børnekor, autoharpe, strygere, blæsere mm.

Som selverklæret ”introvert antistjerne” sker det aldrig med store armbevægelser, men altid med en insisteren på at udforske sin sangskrivning og flette de fineste melodier sammen med eftertænksomheden – at skabe pop med perspektiv.

Med det nye album ’Be Lucky’ åbner kvinden bag det kritikerroste art-pop-projekt, Marie Fjeldsted, et varmt rum, hvor befriende budskaber ekkoer: Find din egen stemme, slip frygten for at træde ved siden af.

www.pennypolice.dk

www.homeconcerts.dk

www.kulturtaarnet.dk

Arrangør

Home Concerts er intimkoncerter i særligt udvalgte rammer, hvor der er mulighed for at komme helt tæt på artisten og musikken.

Lokation

Kulturtårnet Kulturtårnet, Knippelsbro, København

FAQ

  • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

    Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

    De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

  • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

    Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

  • Hvor finder jeg linket til et online event?

    På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

  • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

    Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .