HOMMAGE Á TREPARTITA / Organist Peter Navarro-Alonso

DKK 25,00 - DKK 50,00

Sted

Dato

16 jun 2022 kl. 16:30 - 17:30

Beskrivelse

En eftermiddag i indre by fyldes Helligåndskirken, som en hyldste til Per Nørgård der i år fylder 90, af helt ny orgelmusik.

Peter Navarro-Alonso er både komponist, underviser, saxofonist og organist. Tidligere på festivalen, da hans værk I Flammende Brøde blev opført, oplevede vi ham i rollen som komponist, og nu er det organisten Peter Navarro-Alonso, vi får mulighed for at stifte bekendtskab med.

Det sker når han sætter sig bag Helligaandskirkens næsten 150 år gamle orgel, der med sine 75 stemmer og knap 5000 piber er blandt de allerstørste i Danmark. Orglet er berømt for sin særlige romantiske klang, der adskiller sig fra det i Danmark herskende, præ-romantiske klangideal, og som kirken selv beskriver som en symfonisk klang, der spænder over alle nuancer fra de sarteste, små fløjtestemmer til de største og kraftigste trompeter og basuner.

Koncerten er blandt andet en hyldest til komponisten Per Nørgård, der denne sommer fylder 90 år. Nørgård er repræsenteret af værket Trepartita (1988), som er et eksempel på hans meget berømte kompositionsteknik kaldet "uendelighedsrække", hvor værket er et fragmentet af en tonerække, der som en slags levende, musikalsk organisme genererer fraktaler af sig selv i det uendelige.

Program
Per Nørgård: Trepartita (1988)
Anders Brødsgaard: Nyt værk (Uropførelse)
Simon Christensen: Nyt Værk (Uropførelse)
Kasper Rofelt: Nyt værk (Uropførelse)
Mette Nielsen: Contour (evt. en revideret version af eksisterende værk)

Medvirkende
Peter Navarro-Alonso

Entré: 50 kr / Studerende og rabatkortsholdere 25 kr

Rabatkort til udvalgte koncerter på KLANG koster 140 kr. Køb rabatkort her.

KLANG - Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største festival for klassisk samtidsmusik. I 2022 løber koncerten fra d. 9. - 18. juni med koncerter, performance, talks, film, og børne- og ungefestival i hele København.

Arrangør

KLANG – Copenhagen Avantgarde Music Festival er Danmarks største og internationale festival for samtidsmusik, fra den 30. maj til 10. juni 2019 afholdes festivalen for 10. år i træk i København.

Lokation

Church of the Holy Spirit Church of the Holy Spirit, Niels Hemmingsens Gade 5, 1153 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .