Honningbarna

Studiestræde 52, 1554 København
22 apr 2022 kl. 20:00 - 23:59
Super arrangør
Billetter DKK 180,00
Billetter DKK 180,00

De vilde energibæster i norske Honningbarna vender tilbage til Pumpehuset den 22. april 2022.

I deres intense levetid har norske Honningbarna udgivet fem album fyldt med rockede punkgenialiteter – vundet Spellemann- og den norske P3-Guld-pris, og efter hundredvis af koncerter bliver de oftere og oftere kaldt Norges bedste liveband. I årevis har de holdt et forrygende højt tempo, før de i 2018 valgt at tage en mindre pause.

I 2019 vendte Honningbarna tilbage med nye sange, to nye bandmedlemmer og en omfattende tour. Singlen ”King Kong Justice” blev ugens nummer på NRK P3 og touren ramte fyldte spillesteder over hel Norge, bl.a. Rockefeller i Oslo.

Siden har bandet udgivet singler med jævne mellemrum og skulle efter planen have turneret i foråret 2020. I stedet blev tiden brugt på at indspille ny musik sammen med producer Erlend Mokkelbost, hvilket bl.a. har resulteret i tre nye sange, der så dagens lys i februar 2020.

Pumpehuset ligger i hjertet af København og præsenterer, på husets tre scener Kransalen, Sort Sal og Byhaven, en bred vifte af koncerter året rundt. Pumpehusets musikprogram dækker alle de forskellige vinkler på den moderne, urbane kultur.
Vil du se flere events?

Tilmeld dig her og modtag en række udvalgte events direkte i din indbakke