Hoodoo Trail - country/americana

eventet sluttede

Hoodoo Trail - country/americana

Billetter fra DKK 150,00

Sted

Dato

25 feb 2022 kl. 20:00 - 22:30

Beskrivelse

Hoodoo Trail er et nyt navn på den danske countryscene, og de er kommet for at etablere sig som det bedste danske band i genren. Det er storytelling fra øverste hylde med masser energi og umuligt ikke at lade sig rive med af.

Tekstuniverset er i klassisk countrystil dikteret af kærligheden til at fortælle den gode historie ofte krydret med et velplaceret slag med halen.

Inspirationen bliver hentet hos de store koryfæer: Hank Williams, John Prine og Bob Dylan, men i særdeleshed også de moderne lyde fra artister som Sturgill Simpson, Billy Strings og Charley Crockett.

Det er musik, der skal høres med en fadøl - eller måske endnu bedre - en whisky i hånden! 

Hoodoo Trail er en samling erfarne musikere, som hver især har været forbi i de fleste afkroge af dansk musik. Det er bandmedlemmer, som individuelt har rødder i alt fra klassisk musik til pop og rock.

Nu er de endelig samlet, hvor de hører til. Det er americana, de brænder for, og det kan høres i kvaliteten af alt, de laver.

Lokation

Bartof Station Bartof Station, Solbjergvej 3, 2000 Frederiksberg

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .