spring til hovedindhold

Event afsluttet - Gik du glip af denne event?

Tjek disse håndplukkede kommende ud!For detaljer om tidligere event, bare rul ned.
Indlæser.....
 
 
Nærliggende begivenheder
Indlæser.....
 
 
Events fra samme kategori
Indlæser.....
 
 
Lignende oplevelser

Hope - en suite af sange på engelsk / Anders Jormin, Kammerkoret Vox Humana m.f.

Afholdt event

Hope - en suite af sange på engelsk / Anders Jormin, Kammerkoret Vox Humana m.f.

Fra DKK 100,00

Sted

Dato

23 mar 2022 kl. 19:30 - 20:30
Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere

Beskrivelse

Hope - en suite af sange på engelsk. - Featuring Anders Jormin (SE) kontrabas.

En af verdens førende kontrabassister, Anders Jormin (SE), gæster København. Denne gang i en unik sammenhæng med en strygekvartet fra DR Symfoniorkestret og kammerkoret Vox Humana. Med Jormins inderligt virtuose spillestil, akkompagneret af strygere og kor, er der lagt op til en medrivende, smuk og varieret koncert.

Musikken er komponeret af Jakob Høgsbro og Anders Jormin over engelske digte af bl.a. Emily Dickinson, Shakespeare og Philip Larkin. Anledningen til værket er en forestående turne til Sydengland i maj måned.

Anders Jormin er professor ved Musikhögskolan i Gøteborg. Flere gange modtager af prisen som Sveriges Komponist. Højt anerkendt bassist i jazzkredse over hele verden.

4Corners består af Tine Rudloff, 1. violin, Sarah McClelland, 2. violin, Katrine Bundgaard, bratsch, Richard Krug, cello. Alle spiller til dagligt i DR Symfoniorkesteret.

Kammerkoret Vox Humana hører til i Nordsjælland og er et eftertragtet kor med høj kvalitet.

Jakob Høgsbro er en musikalsk blæksprutte med mange jern i ilden: Som dirigent for en lang række danske helt og semi- og professionelle ensembler og kor. Som komponist med bl.a. en lang række bestillingsopgaver bag sig. Som saxofonist med et omfattende koncertvirke.

Medvirkende:
Anders Jormin (SE) kontrabas
4Corners (strygekvartet fra DRSO)
Kammerkoret Vox Humana
Komponist, dirigent og saxofon: Jakob Høgsbro

Koncerten er støttet af:
A.P. Møller Fonden
William Demant Fonden
Knud Højgaards Fond
Dansk Kapelmesterforening.

Koncerten varer 60 minutter. Se mere på vox-humana.dk

Lokation

Musikhuset København Musikhuset København, Vesterbrogade 59, 1620 København

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .