Spring til hovedindhold

Hør ‘Indiens Nattergal’ - i Hellerup!

Hør ‘Indiens Nattergal’ - i Hellerup!

Fra DKK 150,00

Sted

Billetto Peace of Mind
Du kan trygt booke hos os: Billetto garanterer refundering via tilbagebetaling for aflyste events. Læs mere
Accepterede betalingsmetoder:

Beskrivelse

Invitation til koncert:

Shrimati Anita Roy synger

Maharishi Gandharva-Ve


Shrimati Anita Roy er meget kendt og værdsat som sanger og underviser inden for Gandharva-Veda musik. Både i sit hjemland Indien – hvor hun bl.a. har modtaget ærestitlen ’Indiens Nattergal’ af regeringen - og internationalt. I mere end 20 år har hun regelmæssigt givet koncerter og kurser i det meste af verden – herunder også mange gange i Danmark. Du kan glæde dig til en meget speciel oplevelse.

Gandharva Veda er også kendt som ’Ancient Indian Classical Music’. Fra gammel

tid har man vidst, at når man synger disse melodier eller Ragaer på de korrekte tidspunkter af døgnet, neutraliserer det stress i atmosfæren, skaber harmoni i det enkelte menneske og fred i verden.

Man bliver glad og oplivet ved at lytte til denne musik. Lydene virker ved at ’minde’ organer, væv og celler om deres egen naturlige frekvens, og hjælper herved fysiologien med at genoprette dens naturlige balance og normale funktionsmåde.

“The human voice is the first and most powerful instrument for performing Ragas; no other instrument is capable of rendering the various notes of the Raga as the human voice. Singing is therefore known as the crown of Gandharva Music."    Anita Roy

Læs mere på Anita Roy's hjemmeside: www.gandharvaved.hu

Entré 150 kr. Evt. kontant eller mobilepay ved indgangen.

Information og evt. tilmelding:

Mail: svjen@yahoo.dk; tlf. 21462721


Arrangør

Lokation

Gentofte Hovedbibliotek Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Alle 6, 2900 Hellerup

FAQ

 • Jeg har ikke modtaget min billet via e-mail. Hvad skal jeg gøre?

  Det første du skal gøre, er at tjekke spam, uønsket post samt reklame mappen, da vi desværre nogle gange smide derhen. Det skyldes dine billetter er sendt som vedhæftet fil og det kan betrægtes som spam af nogle systemer. Alternativt kan du altid finde dine billetter ved at logge ind på din Billetto konto, som du kan tilgå via vores app eller browser. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg ønsker at annullere min billet og modtage en refusion. Hvad skal jeg gøre?

  De fleste billetter kan desværre ikke altid refunderes. Men du er altid velkommen til at kontakte arrangøren direkte, for at se om de er villige til at acceptere din forespørgsel om en refundering. Du kan kontakte arrangøren ved at klikke på arrangør og dernæst kontakt eller besvare din ordrebekræftelse. For mere hjælp, læs her .

 • Jeg har skrevet mig på ventelisten, hvad sker der nu?

  Hvis flere billetter bliver tilgængelige, vil du få besked (via e-mail) sammen med de andre som er tilmeldt ventelisten. Det er efter først-til-mølle-princippet. For mere information, læs her .

 • Hvor finder jeg linket til et online event?

  På ordrebekræftelsessiden ved genenmført køb eller på ordrebekræftelsen sendt til dig på mail. Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i din ordrebekræftelses email, som du modtager fra os, eller efter ordren er booket sende dig en email med de informationer du skal bruge. Du kan også læse event beskrivelsen, da de kan have oplyst det der, hvordan du får adgang til eventet. For mere information, læs her .

 • Hvad er en billetforsikring, og hvorfor skulle jeg have brug for det?

  Med billetforsikringen har du mulighed for at modtage en refusion, ved nogle uforudsete hændelser gennem ERV. For mere information, læs her .

Genbesøg events

Populære events

Nærliggende events

Events fra samme kategori